-
03.Haziran.2012, 20:53
#11
Tabi konu konu açıyor ama açtıkça yanlış anlaşılıyorum.
Kewell gibi oyuncular alınması gereken yabancılardır. Nitekim böyle olduğunu da Galatasaray'da gösterdiği performansla kanıtlamıştır. Günü geldi kanatta oynattık günü geldi stoperde oynadı günü geldi Baros'un sakatlığında forvet oynattık. Hiçbirinde sırıtmadı, yerini yadırgamadı ve üstün performans gösterdi.
Son dönemlere baktığımızda ciddi sakatlık problemi vardı. Hem yaşı ilerlemiş hem yabancı hem de ilerleyen dönemde sakatlıklarla baş ağrıtacak bir oyuncunun kalması mantıklı olmazdı. Bu görünen üzerinden yaptığımız ve yönetimin yaptığı değerlendirmedir. Belki Kewell hiç sakatlanmayacak belki 30 gol atacaktı. Bilemeyiz.
Tabi sevgimiz ve bizdeki yeri ayrı olsa da futbolda vefa olayı olmuyor. Galatasaray'ın genelde oyuncuları ile yaşadığı sıkıntılarda buradan geliyor. Hakan Şükür vb. Çok çok katkı sunulsa bile zamanı dolunca yolları ayırmak lazım.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules