Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Fenerbahçe'nin kayıp 1 milyon dolar davasına müdahillik başvurusunun sebebini bilen var mı acaba?
Eğer Fenerbahçe müdahil olsaydı mahkeme esnasında şu durumlara müdahale ederdi.

1- Konun araştırılması ve incelenmesi için talepte bulunma (Mahkeme iddianame ve sevk maddeleri ile bağlı değil sadece olayla bağlı)
2- Adnan Polat'ın sorgusunu sırasında izleyici sıralarından müdahale edildi, ifade değişikliği oldu bu duruma itiraz .
3- Bülent Tulun ifade verirken makbuzu görmedim dedi, daha sonra Avukatları uyardı gördüm dedi çelişkiye itiraz.
4- Galatasaray denetçisi tanık olarak kabul edildi. Adam 2007'de işe başlamış 2006 yılındaki makbuz ile tanıklık yapıyor. Bu duruma itiraz.

Sonuç olarak ilk celsede dava bitirildi aksi halde bu kadar tutarsızlığa müdahil olmak için baskı olacak bu iş uzayacaktı. Ortaçağ'da göstermelik mahkemeler kurulur kararlar anında verilirdi ya bir an aklım oralara gitti (:

Türkiye'nin mevcut durumuna bakıyorum da kimseye kızmıyorum, hayatımda yaptığım en büyük aptallık durumu bu noktalara getirenlere çanak tutmaktı. Aptallık ve ötesi.

Edit: Ayrıca eklemeyi unuttum. Gazete küpürlerinin dekontlardan daha önemli olduğunu bu kararla beraber hukuki olarak tescil edilmiş oldu.