1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tarla alınmış o parayla tarla
    O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe'nin aklandığını biliyor muydun ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe'nin aklandığını biliyor muydun ?
    Bir şey demedim zaten tarla alınmış olabilir o parayla ya da araba Bana ilginç gelen şey usulsüzlüklerin ve meçhul olayların tavan yaptığı bir kulübün taraftarlarının burada gelip usulsüzlükten ve meçhul şeylerden bahsetmesi İnsan önce bir kendine bakmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir şey demedim zaten tarla alınmış olabilir o parayla ya da araba Bana ilginç gelen şey usulsüzlüklerin ve meçhul olayların tavan yaptığı bir kulübün taraftarlarının burada gelip usulsüzlükten ve meçhul şeylerden bahsetmesi İnsan önce bir kendine bakmalı.
    Meçhul olayları bilmem usulsüzlüğün olmadığı kanıtlandı mahkemede oradan buradan duyduklarından gaza gelmeyi bırakıp takip edersen öğrenirdin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Meçhul olayları bilmem usulsüzlüğün olmadığı kanıtlandı mahkemede oradan buradan duyduklarından gaza gelmeyi bırakıp takip edersen öğrenirdin.
    Bir şekilde usulüne uydurulan şey de usulsüzlük olarak adlandırılmıyor.Siz değil miydiniz mahkemeye inanmayan güvenmeyen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @ MeMo

O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe aklandı diyorsun, ona bakarsan Adnan Polat da kayıp 1 milyon dolar davasından aklandı. Farkı var mı kardeşim?
    Ben Adnan Polat veya Galatasaray'la ilgili bir şey demedim ki zaten. Tarlayla aklınca laf sokmaya çalışan arkadaşa cevap verdim. Kayıp 1 milyon davası zaten uydurma, boş bir davaydı bir şey çıkmayacağı belliydi buraya da yazdım.

Bir şekilde usulüne uydurulan şey de usulsüzlük olarak adlandırılmıyor.Siz değil miydiniz mahkemeye inanmayan güvenmeyen
    Ee hani gerçekleri konuşuyorduk ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bana ilginç gelen şey usulsüzlüklerin ve meçhul olayların tavan yaptığı bir kulübün taraftarlarının burada gelip usulsüzlükten ve meçhul şeylerden bahsetmesi İnsan önce bir kendine bakmalı.
    sonuçta ben bir usulsüzlük yapmadım suçlu kimse cezasını çeksin tek isteğim bu ahmet mehmet umrumda değil ama ortada böyle saçma bir sonuç varken konuşmakta en doğal hakkımız

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sonuçta ben bir usulsüzlük yapmadım suçlu kimse cezasını çeksin tek isteğim bu ahmet mehmet umrumda değil ama ortada böyle saçma bir sonuç varken konuşmakta en doğal hakkımız
    Konuşmak en doğal hakkınız tabi ki ama sanki kendi takımı bu durumlardan çok daha beter değilmiş şikeyle uzaktan yakından alakası yokmuş gibi konuşuyor bazıları sorun orada.

Mesaj Yetkileri