Fatih Terim eski maçları izlemeli çünkü o zamanda biz zor kazanır, kolay kaybederdik. Değişen bir şey yok o günden bugüne, bunu anlaması için izlemesi lazım. Eskiden süper oynadığımızı anlaması için değil.Hiç kimse burda çıkıp da şampiyonlar liginde galatasaray oynayamıyor demesin. Çünkü rakip bizim ayarımızda değildi. Rakip ayarımızda değilken, Galatasaray şampiyonlar liginde oynamıyor veya Fatih Terim Galatasaray'ın eski maçlarını izlemeli demek ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Hakan Balta'nın her maçta ortalama 4-5 kez ileri çıkmışlığı, bindirme yapmışlığı var. Ön yargıyı aşmak zor ama öyle izlemeyi deneyin derim. Hakan Balta, Eboue gibi atletik bir oyuncu değildir, o kadar sık hücuma çıkamaz, Hakan ile stoperi 3'leyebilirsin ama bunu Eboue ile yapamazsın.Ben savunmada hala herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence Eboue- Semih - Dany - Riera oynamalıdır. İdeali budur. Bana Hakan Balta'dan bahsetmeyin, o adama gerçekten tahammülüm kalmadı artık. Yıl olmuş 2012 hala Hakan Balta defansın solunda oynuyor. Kaç senedir izliyorum 10 kere bindirme yapmamıştır. Soruyorum size sadece defans yapan -onu da ne derece yapıyor belli değil- bek olabilir mi ? Bu adamı çekmek zorunda mıyız biz. Galatasaray kaç sene bu adamı oynattı ya, şaka gibi.
Eboue ile Sabri kıyas edilemez. Eboue'nin sorunu fiziksel değil mental, bunun için 1-2 maç yedekte durması lazım. Forma garanti nasıl olsa diye bakan oyuncunun performansı her daim düşük olmuştur. ManU maçında yediğimiz golde Semih - Dany uyumsuzluğunun payı olduğu gün gibi ortada. Riera sol bek oynarken işin savunma kısmındaki sıkıntıları görmek için, oynadığı maçlardaki yediğimiz golleri izlemeni tavsiye ederim.Eboue'yi beğenmiyoruz, iyi güzel Sabri reyiz oynasın madem. Semih Dany ikilisinin de başarılı olduğunu düşünüyorum. Manchester United maçını ne kadar çabuk unutuyorsunuz. Mükemmel bir defans yaptılar o maç. Hakan Balta'nın o maçtaki başarılı savunmasının yanında hiç kalır gerçi de neyse.