Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Fatih Terim eski maçları izlemeli çünkü o zamanda biz zor kazanır, kolay kaybederdik. Değişen bir şey yok o günden bugüne, bunu anlaması için izlemesi lazım. Eskiden süper oynadığımızı anlaması için değil.

Hakan Balta'nın her maçta ortalama 4-5 kez ileri çıkmışlığı, bindirme yapmışlığı var. Ön yargıyı aşmak zor ama öyle izlemeyi deneyin derim. Hakan Balta, Eboue gibi atletik bir oyuncu değildir, o kadar sık hücuma çıkamaz, Hakan ile stoperi 3'leyebilirsin ama bunu Eboue ile yapamazsın.

Eboue ile Sabri kıyas edilemez. Eboue'nin sorunu fiziksel değil mental, bunun için 1-2 maç yedekte durması lazım. Forma garanti nasıl olsa diye bakan oyuncunun performansı her daim düşük olmuştur. ManU maçında yediğimiz golde Semih - Dany uyumsuzluğunun payı olduğu gün gibi ortada. Riera sol bek oynarken işin savunma kısmındaki sıkıntıları görmek için, oynadığı maçlardaki yediğimiz golleri izlemeni tavsiye ederim.
İlk paragrafında zor kazanıp, kolay kaybettiğimizi ve değişen hiçbir şey olmadığından bahsetmişsin. Bu düşüncene katılmıyorum; çünkü takım son bir aydır formsuz. Süper ligde harikalar mı yaratıyoruz Allah aşkına? Eski maçlarda da böyle oluyor demek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Çünkü sen kaç maçtır anca Akhisarı yenebilmişsin sonuçta.

Hakan Balta'ya önyargımın olması için Galatasaray maçlarını hiç izlemiyor olmam gerekir bir kere. Ben bütün Galatasaray maçlarını izliyorum. Kaç tane teknik direktör geldi geçti hep bu adam oynadı.Sonunda Fatih Terim bu adamın bizim takımın kalitesinde olmadığını anladı ve elinde iyi bir bek olmamasına Riera'ya forma verdi. Riera da maçlarda en fazla Hakan Balta kadar hata yapar, merak etme. En azından hücumda çok daha etkili oluruz. O saydığın bindirmeleri de göster çok merak ediyorum. Hiç beğenmediğim Hasan Ali Kaldırım bile daha çok bindirme yapıyor. Atletik olmadığı ve bu yüzden sık hücuma çıkamadığı için Galatasaray ayarında değil; onu öyle kabul edip oynamalı dememeliyiz. Bu adam böyle olduğu için oynamamalı demeliyiz. Senin sıkıntın burda zaten.

Ben Eboue'der herhangi bir sorun göremiyorum. Geçen seneki Eboue, aynı Eboue. Forma garantisi olan 5-6 tane isim sayabilirim sana Galatasaray'da tek sorun buysa. ManU maçında tabiki gol yeyeceğiz ve tabiki Galatasaray'ın hatası olacak. Ama yiyebileceğimiz 10 tane gol pozisyonununda Semih-Dany sayesinde kurtardık.Bunu görmüyorsun. Van Persie bir ara deli oldu Dany'i bir türlü geçemedi diye. Semih de genelde uzaktan vurulan şutları engelledi. Genel olarak da iyidiler bence ManU karşı. 1-0 bitmiş o maç, daha ne istiyorsun.