Quote Originally Posted by dracologia View Post
Beta versiyonunu oynarken aynı durum ile ben de karşılaşmıştım maç başlar başlamaz gol dakikası olarak alt tarafta top işareti çıkmıştı.İlk yarıda gol falan olmadı fakat o gol işareti halen duruyordu.Devre arası konuşmalarını yapıp 2. yarıya başladığımda gol işareti kaybolmuştu.
Tamam beyler sorun çözüldü. Sorun ise şuydu "Senaryo bug olarak alt tarafta açık ediliyor"

Maça başladığınız an o maçın 0-90 dk arası senaryosu bellidir. Siz sadece izlersiniz. Maç başladığı an dk 38 de gol olacağı bellidir. Bu oyunun o anlık veri tabanında vardır *(Buraya kadar ki kısıma dikkat). Eğer siz maçın 28. dakikasında oyuncu veya taktik değişikliği yaparsanız maçın 28-90 arası olan senaryosu değişir. Yani evet yine ileride olacak gol dakikaları bellidir. Ama bu sefer gol 79. dakikada ve diğer takım tarafından atılacaktır (Belki 0-0 da bitebilir. Senaryo değişik şekillerde olabilir.)

İşte yukarıdaki yıldızladığım kısım "Bug" olarak daha gol olmadan aşağıda ki dakika satırında gözüktü. Olay bundan ibaret.

Arkadaşın dediği olayı açıkladı. 1 takım konuşmasıyla birlikte senaryoyu değiştirdi. Cenker'in oyunda o işareti gördükten taktik değiştirdi mi bilmiyorum. Eğer değiştirmesine rağmen orada top duruyorsa demekki bu değişiklik golü önlemek için yeterli olmamış demektir.