Ben seninle aynı fikirde değilim. Kolay kolay takımdan ayrılmayacak oyuncuları yansıtmak demek 212M TL geri teklifle değildir. Ömrü hayatımda da böyle bir durum görmedim. Düşünsene şuan Galatasaray Fenerbahçe'den Krasic i istedi 25M TL verdi. Aziz Yıldırım da ben oyuncuyu satmayı düşünmüyorum geri teklif yapın 150M TL ... Yani adam satmayı düşünmüyorum diye 150 M TL teklif yapıyor ?En oluruyla söylüyorum bu oyunda transfer için soruşturma yaptığında 'Teklifiniz reddedildi' cevabı almaktır. Hani böyle yansıtmak nedir yani yansıtmak nedir bi kere oyun yapıyorsun onu da oyunu alanlar düşünsün bize ne gibilerinden bi durum çıkıyor ortaya...
Yani ne güzel demişsin bende bu forumda kaç kez okudum Serdar Aziz saçmalığı diye. Adam kulübüne bağlı, başkan adam gibi başkan. Yani sigames oraya;
- 'Bursaspor Kulübü olarak hiçbir şekilde Serdar Aziz'i satmak istemiyoruz.' yazdıramıyorsa (hatta üstüne de Serdar Aziz basın toplantısı yapsın gelmek istemiyorum diye <gerçek hayattan örnek vereyim Alper Potuk Fenerbahçe> ),
- 'Bursaspor kulübü olarak teklifi yeterince uygun bulmuyor reddediyoruz' yazdıramıyorsa veya geri fiyat çekemiyorsa,
- 'Bursaspor kulübü transfer teklifini kabul etti' yazdıramıyorsa sigames![]()
Bi de şunları çok okuyorum forumun genelinde madem bu kadar şikayet ediyorsun oynama gibilerinden yazanlar var. Ben bunları söylemezsem başkalarının da umrunda olmazsa nasıl geliştiricekler bu oyunu ? Ben ilk mesajımda yazdığım gibi yetkili birileri var yani bunu değiştirebilicek veya bunları onlara aktarabilecek ama işte size de oyunun şu hali mantıklı geliyorsa zaten ne bi güncelleme çözer bu işi ne de fm14. Bizde yazarız buraya maksat muhabbet olsun.