1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Elim Kolum Bağlandı - Transfer

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Bu sezon transfer olayı gerçekten de saçma olmuş.Ben de Bayern Münih'teyim ve şu an oyuncu alamıyorum resmen.En Kötü oyuncuya 15 milyon euro değer biçiyorlar.
    Kardeşim sen B.Münih'tesin TSL oynayanlar napsın? Ben takımla anlaşsam oyuncuyla anlaşamıyorum, 3 kişilik para istiyor adamlar. Kulubünde 45B ve üstü alan adamlara teklif yapmaya korkuyorum, oyundan soğudum ya resmen, FM12'de 3-4 sene Akhisar'ı çalıştırmıştım o zaman daha çok zevk alıyordum vallahi. Al Hürriyet'i al Uğur Uçar'ı oynasın..

Durum aynen bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Kardeşim sen B.Münih'tesin TSL oynayanlar napsın? Ben takımla anlaşsam oyuncuyla anlaşamıyorum, 3 kişilik para istiyor adamlar. Kulubünde 45B ve üstü alan adamlara teklif yapmaya korkuyorum, oyundan soğudum ya resmen, FM12'de 3-4 sene Akhisar'ı çalıştırmıştım o zaman daha çok zevk alıyordum vallahi. Al Hürriyet'i al Uğur Uçar'ı oynasın..

Durum aynen bu..
    Ben Galatasaray ile devam ederken istifa etmiştim bu yüzden.Alper Potuk'a 10 milyon euro istiyorlardı.Maaşlar da saçmaydı.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Transfer Listesindeki oyuncuları da sürekli takip ediyorum, almak daha kolay diye ama kendi isteğiyle listeye konulan oyuncuları da almak çok zor, istenilen fiyatı arttırıyorlar teklif gönderdikçe..

Mesaj Yetkileri