1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Elim Kolum Bağlandı - Transfer

Hybrid View

Aynı durum bende de var ama şu 13.2 güncellemesinden sonra en azından satmak istemedikleri adam için 212M istemiyorlar teklifi reddettik diyorlar bununla avutuyorum kendimi bende. Teklifin reddedilmişse ve oyuncu sana gelmek istiyorsa merak etme sözleşme yenilemez sende bedavadan imza attırırsın..

Quote Originally Posted by amanosa View Post
    Aynı durum bende de var ama şu 13.2 güncellemesinden sonra en azından satmak istemedikleri adam için 212M istemiyorlar teklifi reddettik diyorlar bununla avutuyorum kendimi bende. Teklifin reddedilmişse ve oyuncu sana gelmek istiyorsa merak etme sözleşme yenilemez sende bedavadan imza attırırsın..
    ooo bu olduysa tamam o zaman adamlar çözmüşler işi işte yamayla. Kanattan gol yeme olayı da çözülürse alacam oyunu takip ediyorum

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ooo bu olduysa tamam o zaman adamlar çözmüşler işi işte yamayla. Kanattan gol yeme olayı da çözülürse alacam oyunu takip ediyorum
    İşte bi de o sorunumuz var güncelleme geldi sevindim birazda olsa bazı şeyler çözüldü diye bizim Aydın Yılmaz Messi oldu çıktı takas önericem galiba Barca'ya Messi için bizim Aydın'la

Ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi vergi sisteminin bi etkisini göremedim ben oyunda. Maaş olayı yine saçma Tevez 33 yaşında dedim alayım 800B maaş istedi Hani dünya starı gelsin hesabına... Nasıl menajeri varsa oyuncunun 33 yaşındaki adama 1.5 Messi maaşı çekiyor

Mesaj Yetkileri