Quote Originally Posted by himone View Post
Yukarıdaki yorumlarda açıkça belirtilen durum şudur ne yazık ki bunu sürekli açıklamam gerekiyor. Recep ve Muhammed GERÇEK HAYATTA YILDIZ OLAMAZLAR, ama oyun olduğu için çok eleştirmenin manası yok. Değişken potansiyelleri ben de biliyorum ve her oyuncunun potansiyelini yakalamasının gerekmediğini de biliyorum. İnsanların Recep için -9 pa istemelerinin sebebi eğer ciddi bir müsabakada kendini göstermemiş Muhammed -9 pa sahibiyse Recep'in de -9 pa sahibi olması düşüncesidir. Benim düşüncem ise Recep'in pa değeri -8 olarak kalmalı ama random değerlerin birçoğuna makul veriler girilmeli, sırf bu yüzden her oyunda farklı gelişiyor ve Muhammed'in pa sı -8 e düşürülmeli. Kabul edilir edilmez yapacak birşey yok ama düşüncemiz bu şekilde.
Hocam sana tam anlamıyla katılıyorum diyebilirim. Ben az önce Recep -9 pa'lı olmalı dedim. Bunu söylememde ki sebep şuydu ; Muhammet, yedek kadronun neredeyse tamamının 20 yaş altı oyunculardan oluştuğu bir Beşiktaş kadrosunda kendine sabit bir yer bulamazken, Recep Niyaz az da olsa forma şansı buluyor. -ki bir Fenerbahçe'li olarak takımımdan nefret etme noktasına geldiğim bir konudur bu. Gençlere asla şans vermiyoruz.

Yani eğer özet geçmek gerekirse, Türkiye'nin Real Madrid'i olmak isteyen ( pahalı transferlerden ve yıldız diye önümüze sunulan isimlerden bahsediyorum. Başarı anlamında söylemedim. ) bir kulüpte eğer genç oyuncu forma giyiyorsa o adam gelecekte büyük işler başarabilir. Ancak 24-25 kişilik kadrosunun 10-11 kişisi genç oyunculardan oluşan bir takımda forma giyemeyen bir oyuncuya -9 pa veriliyorsa bunu anlatamaz kimse bana. Sakın kıskançlık yaptığım düşünülmesin. Bu oyunu oynama sebebim gerçekçi olmasıdır. Şampiyonlar Ligi kazanınca kendimi Mourinho gibi hissetmemdir. Gerçekçi bir oyuna sığmayacak şeyler bunlar.