Quote Originally Posted by Matthaus View Post
zeck

Arkadaş başarıyı kadro kalitesine göre yorumlamış. Evet geçen sezon ki hoca o kadronun hocası değildi kesinlikle. Hoca faktörü bir yana arkadaş Beşiktaş'ın başarılı gözükmesini rakiplerinin durumuna bağlamış. Başarı kadro kalitesine bağlıysa bundan önceki iki sezonda başarılı olmamız lazımdı. Yani en basitinden geçen sezon ki Galatasaray'ın şampiyon olmasının sebebi Beşiktaş'ın başarısız olmasından kaynaklı. Ayrıca son kısma katılıyorum. İlk üç sırada bitirirsek FEDA sezonunda başarıdan ziyade ilerisi için mutlaka bu sezon ilk üçte bitirmemiz şart.

Bir diğeri zaten çoğu taraftar sezon öncesi takımdan şampiyonluk beklemiyordu. Takım iyi giderken hemen şampiyonluktan bahsedilmeye başlandı. Taraftarda, takımda maalesef bir iki iyi sonuçla hemen havaya giriyor olmaması gerekiyor tabi. Sezon öncesi durumlar daha iyiydi.
Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider