1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    zeck

Arkadaş başarıyı kadro kalitesine göre yorumlamış. Evet geçen sezon ki hoca o kadronun hocası değildi kesinlikle. Hoca faktörü bir yana arkadaş Beşiktaş'ın başarılı gözükmesini rakiplerinin durumuna bağlamış. Başarı kadro kalitesine bağlıysa bundan önceki iki sezonda başarılı olmamız lazımdı. Yani en basitinden geçen sezon ki Galatasaray'ın şampiyon olmasının sebebi Beşiktaş'ın başarısız olmasından kaynaklı. Ayrıca son kısma katılıyorum. İlk üç sırada bitirirsek FEDA sezonunda başarıdan ziyade ilerisi için mutlaka bu sezon ilk üçte bitirmemiz şart.

Bir diğeri zaten çoğu taraftar sezon öncesi takımdan şampiyonluk beklemiyordu. Takım iyi giderken hemen şampiyonluktan bahsedilmeye başlandı. Taraftarda, takımda maalesef bir iki iyi sonuçla hemen havaya giriyor olmaması gerekiyor tabi. Sezon öncesi durumlar daha iyiydi.
    Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider
    Galatasaray'ın maddi durumunun kötü olduğu zamanlarda oldu. Şimdi hemen Galatasaray'ı karıştırıyor gibi oluyorum ama Galatasaray mali sıkıntı içerisindeyken başarılı olduğu dönemler oldu. Geçen sezon Yıldırım Demirören TFF başkanı olana kadar Beşiktaş Carvalhal'e rağmen gayet iyi götürüyordu. Sahadan oynanan futbol tatmin edici olmasa da skorlar fena değildi. Demirören'in TFF başkanı olması ile en başta takımda parasal sorunlar patlak verince takım taklaya geldi.

Mc Gregoru Beşiktaş tarihinin en kötü 10 transferine yazarım. Ona verilen paralara acıyorum. Kendisi teke tekte bütün topları içeri alan bir kaleci. Sezon sonu kesinlikle sözleşmesi feshedilip Cenk ve Emre'den sonra üçüncü bir kaleci mümkünse yerli bir kaleci alınmalı. Ben Sinan Bolat'ın alınacağını düşünüyorum. Niang ve Dentinho transferlerini değerlendirmek için daha erken. Biri 1 maç oynadı diğeri 30 dakika ancak oynadı. İki oyuncu da kiralık tutmazsa en geç sezon sonu gönderilirler. Niang kısa vadede beklentileri karşılaşın yeterli. Almeida'nın sakatlığı olmasa alınmazdı belki de. Escude transferi tutmadı maalesef. Tecrübeli bir oyuncu kendisi sonuçta takıma katkı sağlayabilirdi.

Fernandes'e parasını verirsen sözleşmesini yeniler niye yenilemesin ki. Milli takıma seçilmeyi takmayan bir oyuncu. Fernandes gibi cool bir adamın pek fazla ileriyi düşüneceğini hiç sanmıyorum. Kendisi zaten Beşiktaş'ta mutlu olduğunu açıklamıştı daha önceki açıklamalarında.

Mesaj Yetkileri