Sayfa 123 / 220 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne oldu da gidiyor yahu Fikret Orman ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Ece Aybaba'yı bombalıyor, Muhammed iddialaşma üzerine oyuna giriyor vs. İlginç şeyler söylüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ne oldu da gidiyor yahu Fikret Orman ?
    2014 Ocak ayında seçimli kongre yapılacak. O kongrede, başkan adayı olarak görmek istediğim isimlerden bahsettim, Erdal Acar'ın aday olacağını okuduktan sonra.

Şu an için, kimsenin bir yere gittiği yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Altınsay girmezse büyük ihtimal Acar olur gibi geliyor bana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ali Ece Aybaba'yı bombalıyor, Muhammed iddialaşma üzerine oyuna giriyor vs. İlginç şeyler söylüyor.
    Bu da videosu;

http://www.dailymotion.com/video/xxl...t#.USI6aR2-2GR

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ya ne Erdal Acar'ı bir playboyumuz eksikti. Parası batsın. Demirören döneminde yönetime alınmadığı için Demirören ile husumeti olmuştu. Bu tarz adamları başkanlığa yakıştıramıyorum ama yönetimde yer alır orası ayrı.

Zor durumda elini taşın altına koyan Fikret Orman başkanlığa devam etmeli ama kongreye giderek. Güçlü isimleri yönetimine almalı. En büyük yanlışı İbrahim Altınsay oldu maalesef. Tabi ilk önce Demirören'in pislikleri temizlenmeli. Adamın bıraktığı pislikler temizlenmeden kimse bu işe kalkışmaz. Bir noktada haklılık var. Hiç bir Beşiktaş zengini Demirören'in bıraktığı pislikleri temizlemek için sorumluluk almıyor. Ayrıca mevcut yönetime Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden illa ki destek veriliyordur diye düşünüyorum maddi ve manevi anlamda. Nevzat Demir, Hasan Arat gibi.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarına göre aşırı puan kaybettiler. Bu da bizi potada tuttu. Başkalarının başarısızlığı üzerinden birine başarılı diyemeyiz bence. Hele ilk tablo çok yanıltıcı. Bu sezonki performansı geçen seneyle kıyasladığımız zaman haftada 3 maç yapan takımdan 9 puan geri kalınmış.
    Okuduğum en saçma yorum. Kusura bakma kimsenin görüşüne saçma demem ama bu konuda saçmalamışsın. Senin dediğine göre geçen sezon Beşiktaş kadrosuna göre aşırı puan kaybedince Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar zirvede kaldı. Çünkü geçen sezon ki kadrolarda Beşiktaş'ın kadrosu diğer iki takımın kadrosuna göre daha kaliteliydi. Bir tek Fenerbahçe şike olaylarından dolayı bir kaç önemli oyuncusu ayrılınca güç kaybetti. Sonuçta bu üç takımın yanı sıra diğer takımlarda bütçeleri doğrultusunda iddialı takımlar kurmaya çalışıyor. Senin yorumun aynı çifte kupa kazandığımız sezon Galatasaray ve Fenerbahçe kötü diye kazandı diye yorumlayan rakip taraftarlarla aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman başkan olma vasıfları olmayan bir adam. Özel hayatını incelerseniz zaten ne kadar yetersiz bir insan oldugunu görebilirsiniz. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde. Yaptığı hiç bir işte de başarılı değil. Gitmesi Beşiktaş için hayırlı olacaktır.

Serdar Adalı gibi düzgün adamların gelmesi lazım ama fişini çekmişlerdi onun da. Herşeye rağmen o gelebilse çok daha iyi şeyler olacak aslında.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Fikret Orman başkan olma vasıfları olmayan bir adam. Özel hayatını incelerseniz zaten ne kadar yetersiz bir insan oldugunu görebilirsiniz. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde. Yaptığı hiç bir işte de başarılı değil. Gitmesi Beşiktaş için hayırlı olacaktır.

Serdar Adalı gibi düzgün adamların gelmesi lazım ama fişini çekmişlerdi onun da. Herşeye rağmen o gelebilse çok daha iyi şeyler olacak aslında.
    Koyulaştırdığım kısım hariç özel hayatı konusunda Beşiktaş başkanlığı için adı geçen kişilere nazaran bence en sağlamı Fikret Orman. Tabi pek varlıklı biri değil ama güvenir bir kişi olması da önemli başkanlık için. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde diye yazmışsın. Nasıl bu kadar kesin bir şekilde yazabiliyorsun ? Gerekli izinler alındı diye biliyorum ve yeni stad birazda devletin yardımı ile yapılacak bunda saklanacak bir şey yok doğruya doğru. Nasıl Galatasaray'a yapıldıysa. Hem bu tür konularda yorum yapacak son kişi Galatasaray taraftarıdır. Malum Galatasaray'ın borsada yolsuzluk yaptığını ve çok değil 1,2 hafta önce SPK'den para cezası aldığından haberin vardır. Beşiktaş'ta sermaye artırımı onaylandı hatırlatayım. İlk önce bunları yazman için tuttuğun takıma bakman gerekiyor. Ne yapmış ne etmiş onları araştır.

Serdal Adalı Demirören döneminde yöneticiydi. Demiören'in yaptığı yanlışların içinde olduğu için,bu yanlışları önlemediği için gözümden düşen bir Beşiktaş'lı. Şike olaylarında masum olduğunu düşünüyorum çünkü onun suçlandığı şeylerin benzeri başka takımlar tarafından tekrarlandı. Kendisi TJK başkanı zaten Beşiktaş başkanlığı için adaylığını açıklamamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Malum Galatasaray'ın borsada yolsuzluk yaptığını ve çok değil 1,2 hafta önce SPK'den para cezası aldığından haberin vardır. Beşiktaş'ta sermaye artırımı onaylandı hatırlatayım. İlk önce bunları yazman için tuttuğun takıma bakman gerekiyor. Ne yapmış ne etmiş onları araştır.
    Ortada bir yolsuzluk yok, iddialar var ama kanıtlanmış bir şey yok. Verilen cezayı okursan, eksik bildirimlerden kaynaklandığını göreceksin. Bjk sermaye arttırımı onaylanmadı henüz, yönetim kurulu ve şirket denetim komitesi onayladı, SPK değil, fark var. Sen de biraz araştırsan hayırlı olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Koyulaştırdığım kısım hariç özel hayatı konusunda Beşiktaş başkanlığı için adı geçen kişilere nazaran bence en sağlamı Fikret Orman. Tabi pek varlıklı biri değil ama güvenir bir kişi olması da önemli başkanlık için. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde diye yazmışsın. Nasıl bu kadar kesin bir şekilde yazabiliyorsun ? Gerekli izinler alındı diye biliyorum ve yeni stad birazda devletin yardımı ile yapılacak bunda saklanacak bir şey yok doğruya doğru. Nasıl Galatasaray'a yapıldıysa. Hem bu tür konularda yorum yapacak son kişi Galatasaray taraftarıdır. Malum Galatasaray'ın borsada yolsuzluk yaptığını ve çok değil 1,2 hafta önce SPK'den para cezası aldığından haberin vardır. Beşiktaş'ta sermaye artırımı onaylandı hatırlatayım. İlk önce bunları yazman için tuttuğun takıma bakman gerekiyor. Ne yapmış ne etmiş onları araştır.

Serdal Adalı Demirören döneminde yöneticiydi. Demiören'in yaptığı yanlışların içinde olduğu için,bu yanlışları önlemediği için gözümden düşen bir Beşiktaş'lı. Şike olaylarında masum olduğunu düşünüyorum çünkü onun suçlandığı şeylerin benzeri başka takımlar tarafından tekrarlandı. Kendisi TJK başkanı zaten Beşiktaş başkanlığı için adaylığını açıklamamıştı.
    Varlığından bahsetmiyorum. Karısını aldatması olayı var mesela. Bir kulüp başkanının bu tarz olaylarının basına yansıması iyi bir imaj yaratmıyor.

Stad yapımı için ben ekonomik bir yolsuzluktan bahsetmedim yanlış anlaşılmış. Gerekli izinler alınmıştır eminim ki devletin de yardımı olacaktır, doğaldır sonuçta spor bakanlığının bunu yapması gerekir zaten. Galatasaray'ın borsada yaptığı yolsuzluk eski dönemlere ait bir yolsuzluk bu da açıklanmıştı. Yolsuzluk denilemez belki tam olarak ama işin en iyi şekilde olması için uğraşmıyor diyelim. Koyver gitsin mantığı ile stadı yaptırmaya çalışıyor. Olsun da nasıl olursa olsun şeklinde ki bu inan bana iyi bir şey değil..

Serdar Adalı neden TJK başkanı oldu sence ? Adamı silmek için yaptılar. Yoksa adaylığı vardı Beşiktaş başkanlığına.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Okuduğum en saçma yorum. Kusura bakma kimsenin görüşüne saçma demem ama bu konuda saçmalamışsın. Senin dediğine göre geçen sezon Beşiktaş kadrosuna göre aşırı puan kaybedince Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar zirvede kaldı. Çünkü geçen sezon ki kadrolarda Beşiktaş'ın kadrosu diğer iki takımın kadrosuna göre daha kaliteliydi. Bir tek Fenerbahçe şike olaylarından dolayı bir kaç önemli oyuncusu ayrılınca güç kaybetti. Sonuçta bu üç takımın yanı sıra diğer takımlarda bütçeleri doğrultusunda iddialı takımlar kurmaya çalışıyor. Senin yorumun aynı çifte kupa kazandığımız sezon Galatasaray ve Fenerbahçe kötü diye kazandı diye yorumlayan rakip taraftarlarla aynı.
    Alıntı yaptığınız Arkadaş bence çok doğru söylemiş geçen seneye gelince geçen sene teknik direktör sizce yeterli miydi?Bence değildi ondan başarısız olundu ve bu sene zaten beşiktaşı şampiyonluk adayı gösterenler hata yapmıştır feda deyip ilk sezon şampiyon olmak diye bir şey yok bu sezon 3.lük başarıdır olması gerekendir bütçeler rakamlar ortada

Eğer beşiktaş ilerleyen yıllarda başarılı olmak istiyorsa şu şekilde davranmaya çalışmalıdır
    http://www.futbolekonomi.com/index.p...zkok&Itemid=58

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ortada bir yolsuzluk yok, iddialar var ama kanıtlanmış bir şey yok. Verilen cezayı okursan, eksik bildirimlerden kaynaklandığını göreceksin. Bjk sermaye arttırımı onaylanmadı henüz, yönetim kurulu ve şirket denetim komitesi onayladı, SPK değil, fark var. Sen de biraz araştırsan hayırlı olacak gibi.
    İddialar üzerinden yürüyeceksek bende arkadaşın yazdığı gibi kesin bir dille yazayım dedim. Gerçi arkadaşın yazdığı kendi kafasından uydurma diye düşünüyorum. Ama yok bağlantıları varmış meğer öyle olsun

Yönetim kurulu tarafından onaylandığını biliyorum zaten onu yazdım. Sağ ol aydınlattığın için yinede. Büyük ihtimal SPK'de onaylayacak ama bununda farkındasındır.

Nocna Mora

Serdal Adalı'nın başkanlığa adaylığını engelleyen en önemli sebep yeterli desteği görememesidir. Süleyman Seba engel oldu desem yeridir. Benim yakındığım konu Demirören dönemindeki yanlışlara göz yumması. Ayrıca şike olaylarında suçsuz olduğuna inanmayan taraftar çok az.

zeck

Arkadaş başarıyı kadro kalitesine göre yorumlamış. Evet geçen sezon ki hoca o kadronun hocası değildi kesinlikle. Hoca faktörü bir yana arkadaş Beşiktaş'ın başarılı gözükmesini rakiplerinin durumuna bağlamış. Başarı kadro kalitesine bağlıysa bundan önceki iki sezonda başarılı olmamız lazımdı. Yani en basitinden geçen sezon ki Galatasaray'ın şampiyon olmasının sebebi Beşiktaş'ın başarısız olmasından kaynaklı. Ayrıca son kısma katılıyorum. İlk üç sırada bitirirsek FEDA sezonunda başarıdan ziyade ilerisi için mutlaka bu sezon ilk üçte bitirmemiz şart.

Bir diğeri zaten çoğu taraftar sezon öncesi takımdan şampiyonluk beklemiyordu. Takım iyi giderken hemen şampiyonluktan bahsedilmeye başlandı. Taraftarda, takımda maalesef bir iki iyi sonuçla hemen havaya giriyor olmaması gerekiyor tabi. Sezon öncesi durumlar daha iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle uydurma şeyler yazmam gönlün rahat olsun.. Samet'te bu kulübe yakışmıyor, F. Orman'da. Beşiktaş'ın daha iyi hocalar ve yönetimlerle çalışması ümidiyle..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Eğer beşiktaş ilerleyen yıllarda başarılı olmak istiyorsa şu şekilde davranmaya çalışmalıdır
    http://www.futbolekonomi.com/index.p...zkok&Itemid=58
    Harika bir yazı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence de yazi guzel ama futbolun fazlasiyla icinde olan bizler icin cok da bilinmedik seyler degil acikcasi. hatirlatma acisindan ve bilgisi olmayanlar icin guzel bir kaynak olmus. ancak bu sadece besiktas klubunun yapmasi gereken bir sey degil, diger kluplerimiz bu konuda olaganustu sanki de besiktasa tavsiye veriliyor. bu beni biraz guldurdu bjk kadar diger kluplerimiz de borc bataginda, cok yakinda ak kara belli olacak zaten

Küçüleceğiz,Küçülüyoruz,Küçüldük

http://www.kartalhaber.com/haber/130...zkuculduk.html

Ayrıca yazıyı okuduktan sonra yazının yanında yapılan anket de BJK'li taraftarların Samet Aybaba'yı başarısız bulduğu gözüküyor. Oraya da bakabilirsiniz.

FUTBOL

Beşiktaş - Galatasaray 3 - 3
    Fenerbahçe - Beşiktaş 3 - 0
    Galatasaray - Beşiktaş 2 - 1

BASKETBOL ( ERKEK )

Fenerbahçe - Beşiktaş 78 – 72
    Beşiktaş - Fenerbahçe 66 – 75
    Fenerbahçe - Beşiktaş 83 – 74
    Galatasaray - Beşiktaş 64 – 60
    Pınar Karşıyaka - Beşiktaş 86 - 79
    Banvit – Beşiktaş 79 - 69
    Beşiktaş - Anadolu Efes 67 - 74
    Beşiktaş - Pınar Karşıyaka 59 - 70

BASKETBOL ( BAYAN )

Galatasaray - Beşiktaş 81 - 43
    Beşiktaş - Fenerbahçe 54 - 95
    Beşiktaş - Galatasaray 59 - 73

VOLEYBOL ( BAYAN )

Beşiktaş - Galatasaray 0 - 3
    Beşiktaş - Fenerbahçe 0 - 3
    Beşiktaş - Bahçeşehir Vakıfbank T.T 1 - 3
    Beşiktaş - Eczacıbaşı Vitra 1 - 3
    Vakıfbank T.T - Beşiktaş 3 - 0

Hesabını biri versin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdal Adalı'nın başkanlığa adaylığını engelleyen en önemli sebep yeterli desteği görememesidir. Süleyman Seba engel oldu desem yeridir.
    Dostum; tüm yazılanları okuduğum gibi, senin yazdıklarını da tek tek okudum. Birçok yazına katılmakla birlikte şu yazına anlam veremedim, hatta çok şaşırdım desem yeridir.

Serdal Adalı'nın başkanlıktan çekilme sebebi, Süleyman Seba değil; Levent Erdoğan'ın açıklamaları oldu. 'Benim sadece derneklerden 2000 oyum var' tarzı konuşmaları ve Adalı'yı yıpratma çabaları sonrası emeline ulaştı ve Serdal Adalı başkanlıktan çekildi. Süleyman Seba ise, bu olaylarla hiçbir ilgisi olmadığını kendi ağzıyla açıklamıştı zaten.

İbrahim Altınsay'ın gönderilmesi, Fikret Orman'ın en büyük yanlışı demişsin de; bana göre başkanın en büyük yanlışı, Levent Erdoğan'ı yönetimine almak oldu. 'Yıldırım Demirören döneminden hiç kimse bizimle olmayacak' deyip Levent Erdoğan'ı yönetime alması, abesle iştigaldir. Bunun üzerine de, 'yd iyi bir Beşiktaşlıdır' da dedikten sonra, başkan gözümden bir hayli düştü ve yd döneminin hesabını sormadan, onun yönetiminin ibra edilmesine izin vermeyip yd.yi kulüpten ihraç ettirmeden ve Levent Erdoğan'ı yönetim kurulundan çıkarmadan göze zor girer.

Kapalı mevzusuna ve amatör branşların durumuna hiç girmek istemiyorum bile. Onlar da, apayrı konular çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Ece'yi her geçen gün daha fazla seviyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

O yazdığımdan şu koyu yeri nasıl çıkarabildiğini merak ediyorum. Bu tamamen senden çıkan bir fikir. Ben Beşiktaş'ın başarısıyla alakalı hiçbir şey söylemedim. Burdan Beşiktaş'ın çifte şampiyonluğuna nasıl gittin anlamış değilim. Ayrıca geçen sene Galatasaray'ın başarılı olması Beşiktaş'ın başarısız olmasına değil Galatasaray'ın kendi başarısındandır.

Başarı her zaman başkalarının başarısızlığından dolayı elde edilmez. Bazen bir takım başarılıyken diğeri daha başarılıdır bu yüzden hedefe ulaşmıştır.

Bu sezon için baktığımızda 3 büyüklerin üçü de ligde başarısızdır.
    Last edited by fotosuki : 18.Şubat.2013 at 23:03

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Dostum; tüm yazılanları okuduğum gibi, senin yazdıklarını da tek tek okudum. Birçok yazına katılmakla birlikte şu yazına anlam veremedim, hatta çok şaşırdım desem yeridir.

Serdal Adalı'nın başkanlıktan çekilme sebebi, Süleyman Seba değil; Levent Erdoğan'ın açıklamaları oldu. 'Benim sadece derneklerden 2000 oyum var' tarzı konuşmaları ve Adalı'yı yıpratma çabaları sonrası emeline ulaştı ve Serdal Adalı başkanlıktan çekildi. Süleyman Seba ise, bu olaylarla hiçbir ilgisi olmadığını kendi ağzıyla açıklamıştı zaten.

İbrahim Altınsay'ın gönderilmesi, Fikret Orman'ın en büyük yanlışı demişsin de; bana göre başkanın en büyük yanlışı, Levent Erdoğan'ı yönetimine almak oldu. 'Yıldırım Demirören döneminden hiç kimse bizimle olmayacak' deyip Levent Erdoğan'ı yönetime alması, abesle iştigaldir. Bunun üzerine de, 'yd iyi bir Beşiktaşlıdır' da dedikten sonra, başkan gözümden bir hayli düştü ve yd döneminin hesabını sormadan, onun yönetiminin ibra edilmesine izin vermeyip yd.yi kulüpten ihraç ettirmeden ve Levent Erdoğan'ı yönetim kurulundan çıkarmadan göze zor girer.

Kapalı mevzusuna ve amatör branşların durumuna hiç girmek istemiyorum bile. Onlar da, apayrı konular çünkü.
    Ya iyide abi o zamanlar Seba Karadeniz'i aday gösterdi diye taraftar Seba'ya tepki göstermişti.

İbrahim Altınsay bana göre Fikret Orman'ın en büyük yanlışıydı. Bir ara Forza'da İbrahim Altınsay'ın projesi paylaşılmıştı. Yapmak istedikleri falan... İbrahim Altınsay olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. En basitinden Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran isim kendisi. Devam etseydi listesinde şu an Inter'de oynayan Mateo Kovacic ve Deniz Naki gibi genç oyuncularda bulunuyordu. Kovacic Avrupa futbolunda çok övülen bir yetenek. Oyuncu iki maçla geleceğin Xavi, Scholes ve Pirlo'su olarak gösteriliyor. Diğer konular bence polemik başka şey değil.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

zeck

Arkadaş başarıyı kadro kalitesine göre yorumlamış. Evet geçen sezon ki hoca o kadronun hocası değildi kesinlikle. Hoca faktörü bir yana arkadaş Beşiktaş'ın başarılı gözükmesini rakiplerinin durumuna bağlamış. Başarı kadro kalitesine bağlıysa bundan önceki iki sezonda başarılı olmamız lazımdı. Yani en basitinden geçen sezon ki Galatasaray'ın şampiyon olmasının sebebi Beşiktaş'ın başarısız olmasından kaynaklı. Ayrıca son kısma katılıyorum. İlk üç sırada bitirirsek FEDA sezonunda başarıdan ziyade ilerisi için mutlaka bu sezon ilk üçte bitirmemiz şart.

Bir diğeri zaten çoğu taraftar sezon öncesi takımdan şampiyonluk beklemiyordu. Takım iyi giderken hemen şampiyonluktan bahsedilmeye başlandı. Taraftarda, takımda maalesef bir iki iyi sonuçla hemen havaya giriyor olmaması gerekiyor tabi. Sezon öncesi durumlar daha iyiydi.
    Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider
    Galatasaray'ın maddi durumunun kötü olduğu zamanlarda oldu. Şimdi hemen Galatasaray'ı karıştırıyor gibi oluyorum ama Galatasaray mali sıkıntı içerisindeyken başarılı olduğu dönemler oldu. Geçen sezon Yıldırım Demirören TFF başkanı olana kadar Beşiktaş Carvalhal'e rağmen gayet iyi götürüyordu. Sahadan oynanan futbol tatmin edici olmasa da skorlar fena değildi. Demirören'in TFF başkanı olması ile en başta takımda parasal sorunlar patlak verince takım taklaya geldi.

Mc Gregoru Beşiktaş tarihinin en kötü 10 transferine yazarım. Ona verilen paralara acıyorum. Kendisi teke tekte bütün topları içeri alan bir kaleci. Sezon sonu kesinlikle sözleşmesi feshedilip Cenk ve Emre'den sonra üçüncü bir kaleci mümkünse yerli bir kaleci alınmalı. Ben Sinan Bolat'ın alınacağını düşünüyorum. Niang ve Dentinho transferlerini değerlendirmek için daha erken. Biri 1 maç oynadı diğeri 30 dakika ancak oynadı. İki oyuncu da kiralık tutmazsa en geç sezon sonu gönderilirler. Niang kısa vadede beklentileri karşılaşın yeterli. Almeida'nın sakatlığı olmasa alınmazdı belki de. Escude transferi tutmadı maalesef. Tecrübeli bir oyuncu kendisi sonuçta takıma katkı sağlayabilirdi.

Fernandes'e parasını verirsen sözleşmesini yeniler niye yenilemesin ki. Milli takıma seçilmeyi takmayan bir oyuncu. Fernandes gibi cool bir adamın pek fazla ileriyi düşüneceğini hiç sanmıyorum. Kendisi zaten Beşiktaş'ta mutlu olduğunu açıklamıştı daha önceki açıklamalarında.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasarayın o şampiyonlukları efsanedir zaten cevat hocayla gelen şampiyonluk 16 dkaika sonra gelen şampiyonluk filan ama o dönem kadroya bakarsak hasan şaş ergün hakan vb gibi takımın abileri vardı ve bence o şampiyonluklar da bu şampiyonluk da büyük rol oynamıştı

Yıldırım Demirören'İn ayrılışı bence zamansız ama eğer bir transfer sezonu daha kalsaydı her şey daha kötü olabilirdi yapacak bir şey yok keşke tff başkanı olmasaydı

Transferlere gelince niang sezonun 2.yarısını kurtarmak için yapılan trasferdi uzun zamandır oynamıyordu ben de merak ediyorum ve dentinho sakatlığının iyileşmesini beklemek bana saçma geliyor zaten sen bu adamı kiralamışsın bu adam gelir gelmez sakatlanmış bundan dolayı eğer fesih için para ödenmeyecekse geri gönderilebilirdi boşa para alıyor

Fernandes bana da sezon sonu gidecek gibime geliyor inşallah büyük miktarda para kazandırır

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ya iyide abi o zamanlar Seba Karadeniz'i aday gösterdi diye taraftar Seba'ya tepki göstermişti.

İbrahim Altınsay bana göre Fikret Orman'ın en büyük yanlışıydı. Bir ara Forza'da İbrahim Altınsay'ın projesi paylaşılmıştı. Yapmak istedikleri falan... İbrahim Altınsay olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. En basitinden Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran isim kendisi. Devam etseydi listesinde şu an Inter'de oynayan Mateo Kovacic ve Deniz Naki gibi genç oyuncularda bulunuyordu. Kovacic Avrupa futbolunda çok övülen bir yetenek. Oyuncu iki maçla geleceğin Xavi, Scholes ve Pirlo'su olarak gösteriliyor. Diğer konular bence polemik başka şey değil.
    Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i aday göstermediğini açıkladığından bahsediyorum ben de. Tamamen, uydurma haberlerdi onlar. Gerçeği, Seba kendisi açıkladı zaten daha sonra. Tepki gösterenler de, boş tepkileriyle kaldılar.

İbrahim Altınsay kalsaydı, şu an Oğuzhan ile birlikte farklı yetenekleri de konuşuyor olacaktık. Büyük bir fırsattan olduk, onun gidişiyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@zeck17

Dentinho'nun kiralık süresi 1 yıl fesih edilmesi anlamsız olur.
    Last edited by europeanconquer : 19.Şubat.2013 at 01:59 Reason: yanlış bilgi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Messi şu anda Beşiktaş’ta oynasaydı Olcay’la çekişirdi. Kimin formayı kapacağını hep beraber görürdük.
    Samet Aybaba böyle birşeyi gerçekten söyledi mi ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    http://skorer.milliyet.com.tr/aybaba...42/default.htm

http://skorer.milliyet.com.tr/olcay-...53/default.htm

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Evet işte böyle bir teknik direktöre sahibiz. LigTV!'de katıldığı programda Beşiktaş'ı övüp durdular gaza getirdiler bu da böyle şeyler söyledi.

Almeida Fener maçına yetişmiyormuş.

Mesaj Yetkileri