1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Dostum; tüm yazılanları okuduğum gibi, senin yazdıklarını da tek tek okudum. Birçok yazına katılmakla birlikte şu yazına anlam veremedim, hatta çok şaşırdım desem yeridir.

Serdal Adalı'nın başkanlıktan çekilme sebebi, Süleyman Seba değil; Levent Erdoğan'ın açıklamaları oldu. 'Benim sadece derneklerden 2000 oyum var' tarzı konuşmaları ve Adalı'yı yıpratma çabaları sonrası emeline ulaştı ve Serdal Adalı başkanlıktan çekildi. Süleyman Seba ise, bu olaylarla hiçbir ilgisi olmadığını kendi ağzıyla açıklamıştı zaten.

İbrahim Altınsay'ın gönderilmesi, Fikret Orman'ın en büyük yanlışı demişsin de; bana göre başkanın en büyük yanlışı, Levent Erdoğan'ı yönetimine almak oldu. 'Yıldırım Demirören döneminden hiç kimse bizimle olmayacak' deyip Levent Erdoğan'ı yönetime alması, abesle iştigaldir. Bunun üzerine de, 'yd iyi bir Beşiktaşlıdır' da dedikten sonra, başkan gözümden bir hayli düştü ve yd döneminin hesabını sormadan, onun yönetiminin ibra edilmesine izin vermeyip yd.yi kulüpten ihraç ettirmeden ve Levent Erdoğan'ı yönetim kurulundan çıkarmadan göze zor girer.

Kapalı mevzusuna ve amatör branşların durumuna hiç girmek istemiyorum bile. Onlar da, apayrı konular çünkü.
    Ya iyide abi o zamanlar Seba Karadeniz'i aday gösterdi diye taraftar Seba'ya tepki göstermişti.

İbrahim Altınsay bana göre Fikret Orman'ın en büyük yanlışıydı. Bir ara Forza'da İbrahim Altınsay'ın projesi paylaşılmıştı. Yapmak istedikleri falan... İbrahim Altınsay olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. En basitinden Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran isim kendisi. Devam etseydi listesinde şu an Inter'de oynayan Mateo Kovacic ve Deniz Naki gibi genç oyuncularda bulunuyordu. Kovacic Avrupa futbolunda çok övülen bir yetenek. Oyuncu iki maçla geleceğin Xavi, Scholes ve Pirlo'su olarak gösteriliyor. Diğer konular bence polemik başka şey değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ya iyide abi o zamanlar Seba Karadeniz'i aday gösterdi diye taraftar Seba'ya tepki göstermişti.

İbrahim Altınsay bana göre Fikret Orman'ın en büyük yanlışıydı. Bir ara Forza'da İbrahim Altınsay'ın projesi paylaşılmıştı. Yapmak istedikleri falan... İbrahim Altınsay olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. En basitinden Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran isim kendisi. Devam etseydi listesinde şu an Inter'de oynayan Mateo Kovacic ve Deniz Naki gibi genç oyuncularda bulunuyordu. Kovacic Avrupa futbolunda çok övülen bir yetenek. Oyuncu iki maçla geleceğin Xavi, Scholes ve Pirlo'su olarak gösteriliyor. Diğer konular bence polemik başka şey değil.
    Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i aday göstermediğini açıkladığından bahsediyorum ben de. Tamamen, uydurma haberlerdi onlar. Gerçeği, Seba kendisi açıkladı zaten daha sonra. Tepki gösterenler de, boş tepkileriyle kaldılar.

İbrahim Altınsay kalsaydı, şu an Oğuzhan ile birlikte farklı yetenekleri de konuşuyor olacaktık. Büyük bir fırsattan olduk, onun gidişiyle.

Mesaj Yetkileri