Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.