Quote Originally Posted by sinyor fahri View Post
siteye bir kpss sorusu gibi bir soru sorucam.. takım olarak oynadığım rakiple yaklaşık her maçta bilgisayar her maçtan sonra karşı tarafı şanlı olarak kazanmasından bahsetti.. üstün olmamama rağmen ben atamıyorum ama rakip atıyor.. sonundada şanslı yazıyo.. ben newcastle rakip everton işte taktikler..sizce burdaki yanlışlar neden kaynaklanıyo.. şans neden beni sevmiyooo.....

rakip 4 defans 2 mc aml amr 2 st oynuyo.. takım hücum akıcı 1 topa sahip ol 2 kısa pas 3, topu kanatlara yolla 4 kaleyi görünce vur 5 kanatları kullan 6 bekleri çıkart 7 mevkinizi terk etmeyin 8 katı savunma uygula 9 daha sıkı markaj 10 yüksek tempo daha disiplinli oyun

şimdi arkadaşlar bu arkadaş dmc siz oynuyo diye 2 amc tek forvet oynadım olmadı 2 forvet 1 amaç 2 mc wbl wbr oynadım olmadı ..

442 oynadım kanatlar hücum oynadım mclerden biri dmc pozisyonunda .. hep kontrol dengeli 1 geniş alan 2 dikine pas 3koşu yoluna pas( ben bunu yanlışmı anladım acaba ) 4 rakibi rahatsız et 5 topa dal 6 ofsayt taktiği 7 deafansı ileri çıkart 8mevkinde sürekli kalma 9 yaratıcı oyna 10 havadan orta yap bunlarıdenedim ama hep ii oynadım ama şansız dedi...lütfen yardım ve brz ufkumu genişletin hata nerde yanlış bildiğim bir şey varsa düzeltiyim..
Tek bir cozum yok. Ama rakip bahsettigin gibi 424 oynuyorsa ona karsi 532 veya 541 gibi dizilislerle hem savunma bolgende 1 fazla oyuncu ila bulunup, hem de orta sahayi kontrol edebilirsin.

Rakip hizli hucum etmek istedigine gore de ona bu firsati vermemek gerekli. Defansif oynayip, topa sahip olarak rakibin oyun planini bozmak gerekli.

Rakip takim normalde takimlarin maglupken macin son 10 dakikasinda oynadigi gibi oynamaya calisiyor. Bunu cozmenin de yolu onlara tempo yaptirtmamak.