1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunda asagi yukari her 10 hafta takimlar tekrar degerlendiriliyor ve buna gore olmasi gerektiginden daha basarili olanlara karsi yapay zeka daha defansif bir oyun oynamaya basliyor.

Ornegin takimin teknik direktorunun normal oyun stili ofansif bir oyun stili ise ama o hafta hem daha guclu, hem de istim ustunde bir takim ile karsilasiyorsa ofansif oyun stilini birakip geride daha saglam duran, daha defansif bir oyun anlayisini tercih etmeye basliyor. Eger teknik direktorun normal oyun stili defansif ise, cok daha defansif bir oyun anlayisi tercih etmeye basliyor.

Taktik bu tip bir oyun anlayisina karsi yeterli degilse de kotu sonuclar gelmeye basliyor.
    Sanıyorum ki yeterli gelmiyor. Çünkü ben hem 3D maç motorunda hemde yavaşlatılarak izliyorum maçları. Oyuncularımı yakından tanımak ve takımdaki oyunu iyi analiz etmek için. Fakat dediğim gibi iyi oynadığım maçlarda gole aç, takım ruhlu bir futbol oynarken, kötü oynadığımda ruhsuz bir futbol ortaya konuluyor. Herkesin başına az çok gelmiştir bu durum.

Böyle bir durumda ne gibi değişiklikler yapılabilir mesela? Kenar talimatları buna etki eder mi, yoksa antrenman yoğunluğu ile ilgili mi değişiklik yapmak gerekir?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sanıyorum ki yeterli gelmiyor. Çünkü ben hem 3D maç motorunda hemde yavaşlatılarak izliyorum maçları. Oyuncularımı yakından tanımak ve takımdaki oyunu iyi analiz etmek için. Fakat dediğim gibi iyi oynadığım maçlarda gole aç, takım ruhlu bir futbol oynarken, kötü oynadığımda ruhsuz bir futbol ortaya konuluyor. Herkesin başına az çok gelmiştir bu durum.

Böyle bir durumda ne gibi değişiklikler yapılabilir mesela? Kenar talimatları buna etki eder mi, yoksa antrenman yoğunluğu ile ilgili mi değişiklik yapmak gerekir?
    Aynısını ben de yaşıyorum bu seneki oyunda. Tempoyu artırıp küçük taktiksel değişiklikler yaptım, az da olsa işe yarıyor şuan için. Ayrıca kadro görüşmesi de yapabilirsin. Futbolcuları sert bir şekilde uyarmak bazen çok faydalı oluyor.

Mesaj Yetkileri