Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
Penaltı beklenen pozisyonlarda bir şey yok, penaltı değiller. Kadıköy'de taraftar penaltıyı aldırabilirdi ama ucuz penaltı olurdu.

Kırmızı da ağır olmuş ama hakeme de neden verdin diyemezsin. Turuncu diyebiliriz. Sonuçta Christian'ın öyle bir tepki vermemesi gerekirdi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Roberto Carlos Keita'nın sırtına binmiş, Keita da sinirlenip yumruk atmıştı haliyle de kırmızıyı yemişti. Bu tip pozisyonlarda sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz sonra.

Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir. Tabi burada unutulma var mı, yanlış anlaşılma mı var bilmiyorum. Yine de bizim hakemler formunda, unutabilirler; inanırım

Sonuca gelirsek yine deplasman ve yine kayıp. İlk 3 sıra deplasman karnesini düzelten şampiyon olacak diyorum kaç haftadır düzelten çıkmadı. Çok garip bir sezon oluyor.
ikinci sarıdan kırmızı çıkarmayı mı unuttu yoksa? böyle birşey varsa fenerbahçe-ç.rize maçı tekrar edilmişti. kural hatası oluyor o şekilde olursa. tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.