Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Maçın geniş özetini de izledim, atladığım pozisyonları daha iyi görebilmek için. Emre'nin Selçuk'a faul yaptığında verilen sarı kart bana göre çok ucuz. O tür pozisyonlar ligde her maçta 2-3 kez yaşanıyor ve bu tür pozisyonların belli bir kıstası olmaması da ayrı bir enteresan.

İkinci sarı kart doğru. Fakat Emre'nin Melo'ya arkadan müdehale ettiğinde Melo'nun yerde abartılı dönüşü ve Emre'nin kırmızı kart yedikten sonra ki sevincinden de görüldüğü gibi yerdeki hareketleri kasıtlı bir şekilde abartılı. Bu tip futbolcuların bu davranışları takımların menfaatleri açısından yarar sağlasa da, fair play açısından hiç hoş bir davranış değil.

Melo'ya da neden 2. sarı kartı verdi anlamış değilim. Aynı şeyi Sneijder yaptığında neden ona sarı kart verilmedi? Melo oyundan atılmalıydı fakat hakeme pozisyonu gösterdiği için değil. Hakeminde bu pozisyonda ona sarı kart vermesi maçın hakimiyetini iyice kaybettiğini gösteriyor.
Emre'nin ilk kartı pozisyon olarak bakarsan yanlış ama üst üste faul yapınca vermek zorunda idi.

Ben bile kart ver artık dedim izlerken.