Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
Mancini'nin açıklamalarının ciddi olmamasını umuyorum bende çünkü ciddi söylediyse büyük rezillik ama Selçuk kenara geldi yattı yere o sırada Drogba filan tuttu saha içine çekti Selçuk'u saha içine yatırdılar.O yüzden o açıklamaların ciddi olduğunu düşünüyorum ben.

Galatasaray taraftarı içinde utanç verici bir geceydi bence.Melo'yu alkışlayıp Selçuk'u yuhlamaları bundan 10 sene sonra baktıklarında utanacakları bir şey olacaktır.Kaldı ki Selçuk bence Yekta ile birlikte Galatasaray adına sahanın en iyisiydi yuhlanacak bir performansı yoktu.
Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.