Quote Originally Posted by HeLL1993 View Post
Elbette bir takım sorunlar var (Her oyunda olduğu gibi ) . Benim yazımda demek istediğim önceki oyuna göre üzerine katmış olmaları . He tabi okuduğum yaşanılan sıkıntıların çoğunu şuana kadar yaşamadım çok şükür .

Ayrıca bende senelerdir tek orjinal aldığım oyun olarak FM ödediğim paranın değerini hiçbir zaman yansıtmadı o da ayrı bir konu.

Ayrıca eleştiri olunca başlık eleştiri hem iyi hem kötü yapılabilir dediğiniz gibi kötü diye açmalıydınız sanırım . Ama şöyle bir durum da var evet millet olarak yüksek parayı ödediğimiz şeyin kötü yanlarını görmüyoruz yada görmezden geliyoruz .

Ama bu yıl ki FM kötü demek tamamen yanlış bir yorum . FM bizden sürekli taktiksel değişikliğe gitmemizi ve sürekli düşünerek oynamamızı istiyor artık . Transferleri çok ince detaylarla yapmamızı . Sadece tekniksel,fiziksel yada zihinsel olarak değil tamamına bakarak düzgün transferler ve ayrıca taktik olarak da takım kimyasına ve maçlara göre sürekli taktik rotasyonları uygulamamızı istiyor . Bu sağlanırsa yaşanılan sorunlar en aza indirgeniyor . Ben ilk defa FM oynarken bu kadar taktik , talimat ve incelemelere yöneldim. Buda yaşanılan sorunları azaltıyor bence . (Tabiki mantık hataları da mevcut ) .

Arkadaşın dediği gibi bazı insanlar sürekli yenmek , yada bi taktik ayarlayım takım sürekli iyi oynasın istediği için kötülemeler yada sorun yaşadığını yazıyorlar (ekşi veya başka forumlarda)..

Oysa biraz daha kafa yorup sorunların aza indirgendiğini görmek mevcut bence . Belkide ben yanılıyorumdur tabiki herkesin eleştirisi kendi yorumu,düşüncesi saygı duymak düşer
Senin söylediklerine tamamen katılıyorum zaten arkadaşım. "Ama siz beceremiyorsunuz" a gelince durum değişiyor. Tabi ki oyuna kötü demiyorum. 13 ve 14 den çok daha iyi olduğu bir gerçek. Benim kötülediğim kısım şu an ki sürüm. En son gelecek olan güncelleme ile umarım verdiğimiz paranın karşılığını alırız.