Quote Originally Posted by perpetua View Post
Bence an itibariyle hic bir tanesi 150+ oyuncu degil.
150+ oyuncu deyince dunyadaki en kuvvetli 2-3 kulubun yedek oyuncusu, bir alt kademedeki takimlarin da banko 11 oyuncusu akla geliyor.
Kjaer hic bir zaman o seviyeye cikmadi. Her ust seviyeye cikisinda fazla hata yaptigi icin takimdan yollandi.
Skrtel gucune ve boyuna ragmen fazlasiyla geriye kacarak oynayan bir stoper oldugu icin Liverpool'dan yollandi ve daha ust kademeyi goremeyecek bir stoper.
Lens. Ingiltere'nin orta sira takimlarindan birisinin rotasyon oyuncusu oldu.
Sneijder - artik buyuk liglerde oynayabilecek fiziksel kapasiteye sahip degil.

Eger en ciddi adaylar bunlarsa, demek ki ligimizde bu seviyede oyuncu yok. Tabii bence.
kjaer'in zaten kulüp olarak çıktığı maksimum seviye 22 yaşındayken roma'daki kiralık dönemiydi, o da 6 ay sürdü. sakatlıklar toyluğu vs dekren toparladı ve lille'de şampiyon oldu, iyi para veren fenerbahçe'ye satıldı, yoksa belki bir iki sene içinde başka büyük bir kulübe gidecekti. ki zaten yazın arsenal'in transfer listesindeydi.

skrtel'in zaten tarzı bu, en geride toparlayıcı olması. akıllı, agresif/sert müdahaleleri ne zaman yapacağını iyi biliyor. klopp'un önde basan sistemine uymaması ve fenerbahçe'nin iyi para teklif etmesiyle yolu bu lige düştü, yoksa dünyada ona muadil bir çok stoper 150+ ca iken (bilmiyorum siz mi düşürdünüz yoksa ingiltere dataları mı bu şekilde geldi) skrtel'in 150 veya 150+ ca alması abes olmaz.

lens için aşağıdaki arkadaşa da yazdım, oynadığı takım belirlemez ca'yı. seneye lens'i atıyorum sevilla/liverpool veya daha üst düzey takımlar alsa birden ca'sı yükselecek mi?

sneijder için fizik konusunda aynı düşündüğüm için belki dedim ben de.


Quote Originally Posted by excaliburuA View Post
İngiltere'de küme düşmemeye oynayan takımın yedek oyuncusuna CA 150+ olsun diyor adam vay arkadaş..
bir futbolcunun ca'sını oynadığı takım mı belirler? desteksiz argümanlarla gelme, casillas'ın ca'sını birden bire düşürsünler o zaman porto'ya gitti diye, ya da muslera hala gs'de, bir türlü avrupa devlerine gidemedi diye 150+ yapılmasın, zamanında anelka bize geldi ca'sı kaçtı?

sunderland bizim ligde ilk 4'e kafadan girer ona da uyandırayım canım kardeşim, lens de geçen seneki gs'nin 150+ ca'lı kalecisi kadar değer görür. zaten bu sezon kısa sürede gösterdi kendisini, devam da edecek.