Quote Originally Posted by tevfikken View Post
kjaer'in zaten kulüp olarak çıktığı maksimum seviye 22 yaşındayken roma'daki kiralık dönemiydi, o da 6 ay sürdü. sakatlıklar toyluğu vs dekren toparladı ve lille'de şampiyon oldu, iyi para veren fenerbahçe'ye satıldı, yoksa belki bir iki sene içinde başka büyük bir kulübe gidecekti. ki zaten yazın arsenal'in transfer listesindeydi.

skrtel'in zaten tarzı bu, en geride toparlayıcı olması. akıllı, agresif/sert müdahaleleri ne zaman yapacağını iyi biliyor. klopp'un önde basan sistemine uymaması ve fenerbahçe'nin iyi para teklif etmesiyle yolu bu lige düştü, yoksa dünyada ona muadil bir çok stoper 150+ ca iken (bilmiyorum siz mi düşürdünüz yoksa ingiltere dataları mı bu şekilde geldi) skrtel'in 150 veya 150+ ca alması abes olmaz.

lens için aşağıdaki arkadaşa da yazdım, oynadığı takım belirlemez ca'yı. seneye lens'i atıyorum sevilla/liverpool veya daha üst düzey takımlar alsa birden ca'sı yükselecek mi?

sneijder için fizik konusunda aynı düşündüğüm için belki dedim ben de.
Arsenal'in transfer listesinde olmasi, onun Arsenal'de banko 11 oyuncusu olacagini gostermiyor. Bank 11 oyunculari 150+ alan bir takim Arsenal. Daha yeni 155 CA'lik Mustafi'ye 40 milyon Euro odediler.

Skrtel Ingiltere'den sizin gordugunuz gibi geldi. 3 sezondur Galatasaray taraftarinin Semih'e yaptigi elestirileri Liverpool Skrtel'e yapiyor. Ozellikle kendi ceza sahasi icinde rakibini kaybetmeleri, kendisinden kisa oyuncularin kafa vurmasina izin vermesi ve ustune dogru dripling yapan oyunculara karsi geriye kacmasi elestiriliyordu.

Lens 28 yasinda, fiziksel kalitesiyle one cikan bir oyuncu. Bundan sonra ondan bahsettigin tipte bir patlama beklemek pek de mantikli degil. Tabii bir de Sunderland'in en yuksek oyuncusunun 144 oldugu goz onunde bulundurulursa, 150+ kalitesindeki bir Lens'in bu kadar kolay kiralanmasi, dahasi daha alt kademe bir lige gitmesi, oldukca kuvvetli bir sinyal.