-

Aston Villa - Reading

Villa Park'ta saha ve hava koşulları futbol oynamaya ve fark atmaya oldukça müsaitti. Zaten sonuncuyu, ligde sadece 1 galibiyeti olan takımı konuk ediyorduk ve gol olduk yağdık.. David Jimenez Silva 2 gol 1 asist , Doyle 2 gol ile oynadılar...

9.dk da John Carew i sakatladılar.. Gol yollarında etkili bir ismi kaybetmiş oldum. 2 Ay sahalardan uzak kalacaktı...

-------------------------------------------

Bu maçın ardından düşmeme savaşı veren, M'boro ve Watford ile Carling Cup ta Southend maçları vardı...:

--------------------------------------------

-

Aston Villa 0-2 Manchester United

Baştan sona tek kale oynayan Man Utd idi. Yapacak fazla şey yoktu. Bu maç ilk yarının son maçıydı. Şunu bilmem gerekiyor ki: Asla son maça bırakmamalıyım. Manchester karşısında ne olacağı belli olmaz..

-
Aston Villa 3-2 Manchester City

Üstün oynadığımız bir maç oldu. Tam 16 şut attık. 9 isabet kaydettik ve bunlardan 3 ü gol oldu.

Bu maçtan sonrasını ayrıntılı yazamayacağım. Ancak şöyle göstereyim..:

Transfer sezonu başlamıştı. Steven Davis e Milandan gelen yaklaşık 40 mn euroluk teklifi başkan hemen kabul etti.. Ben oyuncuma 45 Milyon bedel biçmiştim. Aynı zamanda Real Madrid de Garry Cahill le ilgileniyordu. Başkan paragözlük yapıp o teklife de "Evet" dedi. 21 mn euro idi..
Steven Davis Milanla anlaştı ve ben de yeni bir orta alan oyuncusu arıyordum. Defansif özellikleri de iyi olmalıydı ve De Rossi'yi gözüme kestirdim.. Bu transferi 24 MN Euro vererek tamamladım...

Kevin Doyle, Luke Moore, John Carew, Agbonlahor sakalar. Bu nedenle bir Forvet almayı düşünüyorum...

Devamı Gelecek.... Ama ne zaman bilinmez...