-
Manchester United
1-5 Aston Villa
Maça hızlı başlayan bizdik.
David Silva uzun bir aradan sonra gol attı ve takımını 1 farklı üstünlüğe taşıdı. Gol sonrası Old Trafford'da suskunluk vardı. Blackburn karşısındaki Arsenal, gol bulamamıştı bu dakikalarda ve bu skorla şampiyon Aston Villa oluyordu.
Manchester golu yiyince mecburen atakları şıklaştırdı. Küçük Adam
Rooney eşitliği sağladı. Tottenham ve Arsenal de bu dakikalarda berabere idiler. Arsenal maçında taraflar birer gol atmışlardı. Kırmızılar öne geçmişti ama 3 dakika sonra b2burn eşitliği sağladı.
İlk yarı bu skorlarla bitmişti. Devre arasında oyuncularıma " Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik. HAydi beyler! " dedim. Çıktılar ve aslanlar gibi oynadılar.
Dakika 33'te Silva'nın soldan ortasında
Carew topu filelere yollarken, şampiyonluk umutlarını tazeledi. Çünkü Arsenal de berabere gidiyordu...
Golden sonra maçta çekişme giderek arttı. 48'de
Alaln Smith eski takımına karşı ilk golünü kaydederken fark 2 ye çıkıyordu. Acaba Arsenalliler bu maçı takip ediyorlar mıydı?
Alan Smith bu golü atmakla kalmayıp 5 dakika sonraki gol için
Carew'e asist yaptı. Artık fark üçtü ve Şampiyonluk mu geliyordu?
Ancak Carew'den 1 dakika sonra Henry Arsenali öne geçirdi. Bu durumda Şampiyon Arsenal olurdu...
60.dakikada Rooney sinirlerine hakim olamadı ve Kırmızı Kartı görerek oyundan atıldı...
67'de Smith Eski takımını ikinci kez vuruyrdu ve sahadan 1-5 galip ayrılan Aston Villa oluyordu.
Ama Arsenal maçı da önemliydi. Blackburn Rovers golcüsü Shabani Nonda 60 da durumu eşitlemiş ve bize şampiyonluğu getirmişti. Teşekkürler B'burn, teşekkürler Nonda...
Manchester'da yaptığımız şovu izlemek için
TIKLA!!!
Balckburn 2-2 Arsenal
İndir ve İzle
Tottenham 1-0 Sheff Utd
Son Hafta Toplu Sonuçlar:

-------------------------------------------------------------------------------
Böylece Aston Villa Şampiyon olmuştu. Premier Ligin Son Durumu :
-------------------------------------------------------------------------------
Yönetim alınan sonuçlardan memnundu:
Taraftarlar Şampiyonlukla mest olmuş durumda:
Medya sordu "Bu yıl kazandınız, peki seneye?"
Lig şampiyonluğu ile havuzdan aldığımız para:
-------------------------------------------------------------------------
Alınan Ödüller
Ertuğrul Topcu, En iyi Türk menajerler arasına girdi.
Ertuğrul Topcu, Premier Lig'de yılın menajeri seçildi:
Yılın Takımı:
Silva, Arshavin, Carew ilk 11 de. Doyle yedekler arasında. 4 Aston Villa'lı!..
Oyuncular Carew'i
ligin en iyisi seçtiler. Silva ise üçüncü sırada seçildi:
Andrey Arshavin, yılın futbolcusu; Doyle 3.sırada :
Yılın Golü:
2 ve 3.goller Aston Villalılar'dan...
Not: Ferguson kovuldu!...
Chelsea'nin küme düştüğünü görsem bu kadar şaşırmazdım. Sir Alex Ferguson'u kovdular. Manchester 7.sırada bitirmişti ligi.
Bugünlük bu kadar. Şu anda zafer sarhoşu olduğumdan fazla birşey yazamayacağım. Yarın öğleye doğru, yeni transferlerim ve hazırlık kampı ile sizlerle olacağım. Bu sene sezona Community Shield ile başlamak istiyorum. Rakip:Liverpool!...