-
Reading
2-3 Aston Villa
Maça hızlı başladık ve uzuuuuun bir süredir oynatmadığım
Stiliyan Petrov ile golü bulduk. De Rossi sakat olduğu için Petrov forma şansı bulmuş ve en iyi şekilde kullanmaya çalışmıştı. Çünkü şampiyonluk hesabı yapan Aston Villa'nın başarısında pay sahibi olmak istiyordu. Sezonun ilk devresinde de başarılı işler çıkarmıştı ama De Rossi gelince pabucu dama atıldı. Aynı zamanda Arshavin'i de forvet arkasında kullanmaya başlamıştım.
Golden yaklaşık 15 dakika sonra
John Carew harika bir serbest vuruş golü atmıştı. Silva'nın yokluğunda duran topları Carew ve Doyle, bazen de Arshavin kullanıyordu.
Carew'in golünden yaklaşık 10 dakika önce Reading in Amerikan futbolcusu Convey sakatlanmış, yerine
Hunt girmişti.
Hunt oyun şeklini değiştirdi Reading'in. İlk yarı bitmeden farkı bire indirdi. Ardından
Martin Kamburov a yaptığı ortada ince bir dokunuş eşitliği getirdi ve soyunma odalarna eşitlikle gidildi, ilk yarı sonunda.
Stephen Hunt
Martin Kamburov
Devre Arası
Neler oluyor beyler! Haydi kazanma hırsınız nerede? Sizden daha fazla şey görmek istiyorum ikinci yarıda..!
İkinci yarıda baskıyı arttırdık. Nitekim
Arshavin golü kaydetti ve ikinci kez öne geçtik. Ama reading inanılmaz baskılı oynadı. Ne için savaşıyorlardı anlamadım. Çünkü son sıradaydılar. Çıkma ümitleri çok azdı.
Aston Villa - Reading maçı sonunda Madejski Stadyumunda üzüntü havası hakimdi.
Reading küme düşmüştü.
Hemen ertesi gün zirveyi yakından ilgilendiren bir maç vardı:
Tabelada da yazdığı gibi maç Arsenal stadında ve 22 Nisanda oynadı.
Arsenal Tottenham'ı yenerek şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attı.
--------------------------------------------------------------------
Önümüzdeki maç M'boro ile...
Arsenal hafta West Ham United'i konuk edecek. Tottenham ise Newcastle ' dan puan almaya bakacak. Şampiyonluk yarışını gerilerden takip etmeye çalışan Chelsea ise Zorlu Portsmouth maçı için Fratton Park'ta olacak.. Hepinize iyi günler..
Sizce Şampiyonluk Kime gidecek ?!?...
Aston Villa için, Mesajınıza AV yazın gönder butonuna tıklayın. Arsenal için ARS, Tottenham için TH, Chelsea için CHE yazıp yollayın. Şampiyon sizin oylarınızla belirlensin!
Tu Bi Kontünyıd [Devam Edecek...]