Quote Originally Posted by sasuta View Post
Bu oyunu türkçeye kazandırma çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim... benim sorunum şu oyunu hiç kurmamıştım bugün yeni bir kullanıcı hesabı oluşturdum bölge dillerini ingilizce yaptım oyunu kurdum 7.02'ye güncelledim Son yamanızı indirdim buraya kadar herşey tamam yalnız çalıştır dedikten sonra hiç bir hata vermediği halde FM bir türlü başlamıyor. Normal kendi exe'sinden başlattığımda ilk ekranda Türkçeleştirmede emeği geçenlerin isimleri vs. yazıyor fakat oyunun içeriği Tr. değil. Bu sorunu nasıl çözerim???
Merhaba, Burada ki makaleyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim

Quote Originally Posted by GokhanA53 View Post
S.a Arkadaşlar ben oyunu bi türlü çalıştıramadım dosyayı seçiyorum Türkçe Fm yi çalıştır diyorum uygulama bulunamadı diyo ama ingilizcesi açılıyo nası olucak.
Oyun ayarları bölümünden FM'nin kurulu olduğu bölümü seçmeniz gerekmektedir. Seçtiğin halde halen aynı uyarıyı alıyorsan oyunun kopya ise bundan kaynaklanabilir.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
öncelikle emeği geçen herkese sonsuz tesekkurler.. pekı bu yamada oyunda herhangı bır yavaslama olmaz degıl mı?
İlk etapta cache ön bellek tanımlarını sildiğin için tekrar oluşturulacağı için kısa bir süre bekleme söz konusu ama oyun hızına bir etkisi yoktur

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
Biraz fazla olacak ama... 2.0'ı yükledim ve "array access of bounds" hatası için 21 MB'ı tekrar yüklemek zorundayım. Kota da bitti bitecek. Bu hata için ufak bir yama yapsanız daha iyi olmaz mıydı? Ya da yapabilir misiniz?
2.1 versiyonu ile bu problem çözüme kavuşmuştur. Dosyayı setup olarak web sitemizden edinebilirsin. 10mb