Bursaspor Frasineanu ile yollarını ayırdı
Bursaspor, 4 yıldır yeşil-beyazlı formayı giyen ve ülkesine dönmek isteyen Rumen oyuncu Cornel Frasineanu'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Bursaspor, Rumen futbolcu Cornel Frasineanu ile anlaşarak yollarını ayırdı.

Frasineanu ile Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde görüşen Bursaspor Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ailesiyle birlikte olmak isteyen Fresineanu'nun Romanya'ya gitme isteğine olumlu yanıt verdiklerini söyledi.

Rumen oyuncunun 4 yıl Bursaspor'a hizmet ettiğini dile getiren Senal, ''Kendisiyle bonservisi konusunda karşılıklı olarak oturup konuştuk ve anlaştık. Bugünden itibaren Fresineanu ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine Bursaspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz'' dedi.

Yönetime, gösterdiği kolaylıktan ötürü teşekkür eden Frasineanu da Bursaspor'da 4 yılının geçtiğini ve çok alıştığını kaydederek, ''Bursaspor'dan ayrıldığım için üzgünüm ama ailem daha önemli. Özellikle Bursaspor taraftarını çok özleyeceğim. Onlar Türkiye'nin bir numaralı taraftarı. Romanya Birinci Ligi takımlarından Uta Arad ile anlaştım. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

GALATASARAYLI MAÇI HAZIRLIKLARI
Bursaspor, hafta sonu sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, kaleci Vega ile tecrübeli futbolcu Cihan Haspolatlı, basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Vega, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın, Denizlispor maçı öncesi açıkladığı ilk 11'de kendisini gördüğünde şaşırdığına değinerek, ''Doğrusu ilk maçta oynamak bana sürpriz oldu. Sahaya çıktım ve elimden geleni yaptım. Başarılı olduğumu düşünüyorum'' dedi.

Vega, Denizlispor maçını artık unuttuklarını, şu anda Galatasaray ile yapacakları maçı düşündüklerini ifade ederek, ''Amacımız bu maçtan da başarılı bir skorla ayrılmak'' diye konuştu.

CİHAN: 3 PUANI İSTİYORUZ
Bursaspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Cihan Haspolatlı da lige Denizlispor maçıyla 1 puan alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Bursa ve Bursaspor'un daha büyük başarılara layık olduğunu kaydeden Cihan Haspolatlı, ''Biz de takım olarak camiaya önemli başarılar tattırmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz'' dedi.

Cihan Haspolatlı, bu hafta eski takımı Galatasaray'a karşı oynayacağının anımsatılması üzerine, ''Futbol, profesyonel bir oyun. Galatasaray'da güzel günlerim geçti. Orada dostlarım var. Galatasaraylı futbolcular, maç başlayana kadar arkadaşım. Düdük çaldıktan sonra Bursaspor'un kazanması için mücadele edeceğim. Futbolda duygusallığa yer yok. Bursaspor her zaman Galatasaray'a ters geliyor. Bu maçta da galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz'' diye konuştu.

NTVSpor