1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Aldığım bilgilere göre daha çok atağa yatkın ama defansifte oynayabiliyormuş.Bizde defansif oynayan Mustafa Sarp var heralde bu adamı ileriye dönük oynatacaktır.Bursa da uzun zamandır siyahi futbolcu göremiyorduk bu sene maşallah özlemimiz dindi.Şaka bir yana bu sene aldığımız siyahi futbolcuların hepsinden taraftar memnun bu beni sevindiriyor.Yabancılarda adımalrı doğru attığımıza işaret bu.Dünde çok güzel bir galibiyet aldık hayırlı olsun Bursa....
    defansif anlamda orta sahada sumilikovski de iyi işler yapıyor..umarım yeni gelen bu futbolcu hem fransinianu nun boşlugunu doldurur hemde taraftarı mutlu eder

bu sene gerçekten renkli bir takım oldu Bursaspor

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    defansif anlamda orta sahada sumilikovski de iyi işler yapıyor..umarım yeni gelen bu futbolcu hem fransinianu nun boşlugunu doldurur hemde taraftarı mutlu eder

bu sene gerçekten renkli bir takım oldu Bursaspor
    İnşallah arkadaşım.Birşey sorabilir miyim?Bİr sempatin mi var Bursaspora karşı genelde diğer takım taraftarları pek sevmezde Bursasporu....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    İnşallah arkadaşım.Birşey sorabilir miyim?Bİr sempatin mi var Bursaspora karşı genelde diğer takım taraftarları pek sevmezde Bursasporu....
    ne yalan söyliyeyim bu seneki Gs maçından sonra belli bir sempatim oluştu...

koyu bir Gs li olmama ragmen Bursasporun bize karşı bu mücadelesini görünce...helal olsun dedim..işte bir anadolu klübüde bu günlere gelebiliyor...

bu düşüncelerimi Gençlerbirligini deplasmanda darmadagın ederek kanıtlamış oldular...

bursa iyi yolda anadolu iyi yolda ...ümit ediyorum bursasporlar,sivassporlar artar da anadolu klüpleri de ligin üst sıralarına talip olurlar

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

bursa iyi yolda anadolu iyi yolda ...ümit ediyorum bursasporlar,sivassporlar artar da anadolu klüpleri de ligin üst sıralarına talip olurlar
    İnşallah arkadaşım güzel dileklerin gerçekleşecek.Bu sene çok iyi Bursaspor aynı zamanda Sivas ve Kayseride bu üç takım bence bu sene 3 büyüklerin korkulu rüyası olacak..
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri