Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
Arkadaşlar bence yalnış düşündüğünüz bir olay var.

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Maç içinde ne olursa olsun oyuncu ıslıklanır mı yahu.

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Örnek olarak onları mı gösteriorsun demeyin sakın.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....
Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.