Quote Originally Posted by gerrrard View Post
13. # Steven Gerrard (Liverpool, England) - 17 points

Açıkçası hayal kırıklığı. Şu listede Gerrard'ın yeri belki ilk 5 olabilirdi. Bu sezön son 10 maçta 9 golü var bu adamın. Ki Ortasaha oyuncusu ve her maçta her zamanki gibi istikrarlı,aynı oyunu oynuyor. Hayal kırıklığına uğuradım.
şimdi gerrard da haketmediği yerde desem ondan da tartışma çıkcak.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
Bu forumda Real Madrid maçlarını en çok izleyen adam benimdir yahu... Raul AMC oynuyorsa sağ kanatsız Real de Sneijder ne oynuyor ??? veya Guti & Diarra(Gago) çoğu zaman sahada olduğunda Sneijder ne oynuyor... Robinho C.Ronaldo gibi ama sürekli sol da oynayan bir oyuncu takımın gol yükünü paylaşan bir isim ama önünde Nistelrooy v Raul var AMC felan da değil Raul forvette... Rooney ise en uçta forvet gol olarak ebette atıcaktır Robinho Rooney den iyi demiyorum veyada Rooney Robinho dan sadece gol için söyledim v listede geçmişse 2oo7 Copa Amerika & bugüne kadar oynan L.F.P maçlarının etkisi var...
eğer o kadar çok izliyorsan robinhonun kale önünden ayrılmadığını da görüyorsundur.sneijder bazen sağ kanat oynuyor.sağ kanada bazen raul da çekiliyor bunu nasıl görmezsin o kadar da izliyomuşsun maçlarını.

rooney orta sahaya emin olki robinhodan daha çok geliyordur.bunu bir manu maçı izlesen bile anlarsın.

robinho 4 te biri bile etmez rooney'in bir daha yazdırtma bana.
(nokta)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by gerrrard View Post
13. # Steven Gerrard (Liverpool, England) - 17 points

Açıkçası hayal kırıklığı. Şu listede Gerrard'ın yeri belki ilk 5 olabilirdi. Bu sezön son 10 maçta 9 golü var bu adamın. Ki Ortasaha oyuncusu ve her maçta her zamanki gibi istikrarlı,aynı oyunu oynuyor. Hayal kırıklığına uğuradım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 maçta 9 goldü şimdi Bolton'ada attı Gerrard 11 maçta 10 golü oldu
o kadar da deil bu golle birlikte 17. maçta 8 golü oldu.