eğer o kadar çok izliyorsan robinhonun kale önünden ayrılmadığını da görüyorsundur.sneijder bazen sağ kanat oynuyor.sağ kanada bazen raul da çekiliyor bunu nasıl görmezsin o kadar da izliyomuşsun maçlarını.

rooney orta sahaya emin olki robinhodan daha çok geliyordur.bunu bir manu maçı izlesen bile anlarsın.

robinho 4 te biri bile etmez rooney'in bir daha yazdırtma bana.

Kale önünde değil sol taraftan ayrılmıyor Mallorca maçlarında sol tarafta Mallorca nın sağ tarafındaki 2oyuncuyu sürekli pazara yollaması orda olduğunun göstergesidir... Kale önünde olan adam orda o işleri yapmaz... Real Madrid sağ kanatsız oynar AMC dediğin şimdide sağ kanat dediğin Raul sağ kanatta oynamaz... Bir dahaki mesajında da ön liberoya yazarsan bu adamı şaşırmam... Sağ kanatta ismini sayabilcemiz tek adam takımda Hıguain oyuna girdikten sonra o oynuyor yer yer oralarda... Çift forvet düzeninde Nistelrooy ilerde fazla kalıyor Raul de illaki forvetin sağ tarafında olduğu için sağ tarafta gözükür ama bu sağ kanatta olduğunu göstermez... Sağ kanatta oynamak başka maç içinde sağ tarafa gitmek başka bir şey önce bunu ayırt etmen lazım.. Manu nun ara ara maçlarını izliyorum Milan maçında geldiğini görmedim ama neyse eminim geliyordur... Rooney takımını Avrupa Şampiyonasına bile taşıyamadı Robinho Copa Amerika da show yaptı... Hangisi iyidir tartışılır son 6aylık performansa göre Robinho daha iyi bence...