Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Yılın Futbolcusu ödülü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence C.Ronaldo almalıydı ama bu işler göreceli.. Sonuçta Kaka ve Messi de kaliteli oyuncular, fazla takılmamak lazım bu ödüllere..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu işten anlayan adamlar seçmişler bunu..Bırakında burda elalemin adamları için tartışmayalım..Hadi Bizim oyuncularımız listede yer alsa kapışalım ama gerek yok yani..Ha Kaka Ha C.Ronaldo Ha Messi..!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kararın doğru olduğunu düşünmüyorum ama saygı göstermek lazım...
    Benim gönlümdeki sıralama;
    1.Messi,2.Ronaldo,3.Kaka...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mantıklı yorumlar yapmış olabilirsin.Kendince haklıda olabilirsin ama Kaka'nın bu ödülü almasını iyi reklam yapılmasıyla açıklaman yaptığın bütün mantıklı açıklamaları bertaraf ediyor.Ne demek iyi reklamla kazandı.Bu adam geçen sene çok iyi performans sergileyerek hak etti bu ödülü.Ve son kez söylüyorum emin ol bu ödülün jürisi en az senin kadar futboldan anlayan kişilerdir..
    Nerede bertaraf ediyor ? Kakanin aldigi ödülde medyanin hic mi katkisi olmadi ?
    Kaka iyi oynamis olabilir,ama medya onu cok abartti.Medya günümüz futbolunun en önemli aracidir ! Eger Medyadan destegi aliyorsan her yerde basarili olursun !

Ben futbol bilgimin süper oldugunu,harika oldugunu söylemiyorum,hasa ne haddime.Kendimce dogrulari konustugumu düsünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

1. KAKA (AC Milan, Brazil) - 444 points
    2. Cristiano Ronaldo (Manchester United, England) - 277 points
    3. Lionel Messi (Barcelona, Argentina) - 255 points
    4. Didier Drogba (Chelsea, Côte d'Ivoire) - 108 points
    5. Andrea Pirlo (AC Milan, Italy) - 41 points
    6. Ruud van Nistelrooy (Real Madrid, Netherlands) - 39 points
    7. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale, Sweden) - 31 points
    8. Francesc 'Cesc' Fabregas (Arsenal, Spain) - 27 points
    9. Robinho (Real Madrid, Brazil) - 24 points
    10. Francesco Totti (AS Roma, Italy) - 21 points
    11. Frederic Kanoute (Sevilla, Mali) - 19 points
    12. Ronaldinho (Barcelona, Brazil) - 18 points
    13. Steven Gerrard (Liverpool, England) - 17 points
    14. Juan Roman Riquelme (Villarreal/Boca Juniors, Argentina) - 15 points
    15. Daniel Alves (Sevilla, Brazil) - 14 points
    16. Filippo Inzaghi (AC Milan, Italy) - 12 points
    17. Franck Ribery (Marseille/Bayern Munich, France) - 10 points
    18. Paolo Maldini (AC Milan, Italy) - 8 points
    19. Gianluigi Buffon, Gianluigi Buffon (Juventus, Italy) Petr Cech (Chelsea, Czech Republic), Gennaro Gattuso (AC Milan, Italy), Thierry Henry (Arsenal/Barcelona, France) and Clarence Seedorf (AC Milan, Netherlands) - 7 points
    20. Fabio Cannavaro (Real Madrid, Italy) and Michael Essien (Chelsea, Ghana) - 5 points
    21. Wayne Rooney (Manchester United, England) - 4 points
    22. Iker Casillas (Real Madrid, Spain) and Rogerio Ceni (Sao Paulo, Brazil) - 3 points
    23. Younis Mahmoud (Al-Gharafa, Ir**) - 2 points
    24. Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur, Bulgaria), Samuel Eto'o (Barcelona, Cameroon), Ryan Giggs (Manchester United, Wales), Guillermo Ochoa (Club America, Mexico), Carlos Tevez (West Ham United/Manchester United, Argentina) and Robin van Persie (Arsenal, Netherlands) - 1 point
    25. Eric Abidal (Lyon/Barcelona, France), David Beckham (Real Madrid/Los Angeles Galaxy, England), Deco (Barcelona, Portugal), Mahamadou Diarra (Real Madrid, Mali), Diego (Werder Bremen, Brazil), Miroslav Klose (Werder Bremen/Bayern Munich, Germany), Florent Malouda (Lyon/Chelsea, France), Shunsuke Nakamura (Celtic, Japan), Ricardo Quaresma (Porto, Portugal), Raul (Real Madrid, Spain), Paul Scholes (Manchester United, England), Luca Toni (Fiorentina/Bayern Munich, Italy), Kolo Toure (Arsenal, Côte d'Ivoire), José Fernando Torres (Atletico Madrid/Liverpool, Spain) et David Villa (Valencia, Spain) - 0 points.
    kaynak:goal

robinho ile rooney in yer değiştirmesi lazım haksız mıyım.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Katılmıyorum Burak Abi stil olarak Kaka', Ronaldinho danda Messi den de Zidane'ye daha yatkın stili... Elbette Zidane olamaz ama Zidane kadar olması için Real'e gelmesi lazım... Zidane bir Futbol kelimesinin lugat karşılığıdır Ronaldinho ya attığı çalım hala aklımda... Anlatabildim heralde yetenek olarak demiyorum stil olarak Kaka' daha çok benziyor benze...
    Hayır abicim.. Zidane'nin kendine özgü ayak ve bilek hareketleri vardı ve topla hareketliyken dünyada çalımlayamayacağı adam yoktu.. Ancak Kaka hareket kullanmaz düz çalımlar atar.. Tıpkı Tümer gibi.. Zidane'nin benzeri olarak örnek gösterebileceğim bir oyuncu yok.. Çünkü hem yavaş olup hemde bukadar etkili çalımlar atabilen bir oyuncu yok(Ayak hareketleri kullanarak).. Belki Nasri ileride kendini iyi yetiştirirse Zidane gibi olabilir.. Performans olarak C.Ronaldo veya Messi, Zidane'nin üzerine çıkabilir demek istemiştim..
    Ronaldinho'ya attığı çalımdan çok 2006 Dünya kupası Brezilya maçındaki çalımları daha hoştu bence.. Ve birde Valencia maçı var tabi 2 oyuncuyu oyundan düşürüp Portillo gibi bir adama bile gol attırmıştı
    Bu örneler çok tabi ama Burası yeri değil

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Robinho'nun yeri doğrudur bana göre. COPA America'daki performansıyla tamamiyle haketti. Peki söylesene Hüseyin Rooney ne yaptı ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

oley Kaka' kazandı burda o kadar lobi yaptım haketti zaten

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Robinho'nun yeri doğrudur bana göre. COPA America'daki performansıyla tamamiyle haketti. Peki söylesene Hüseyin Rooney ne yaptı ?
    robinhonun totti ve rooney'i geçmesi imkansız.

rooney geçen yılki ödülden bu ya milli takım dışında 52 maçta 30 gol 16 asist yapmış.

robinho 55 maçta 14 gol 5 asist.yapmış

görünen o ki robinho rooney'e bayağı fark atmış.
    neyse ben daha fazla konuşmiim sıralamayı yapanlar kadar istatistiki bilgim ve maçları adam gibi izleme anlayışım yok.

Robinho nun önünde Raul Nistelroy & Raul var yanlız Rooney son adam... Copa Amerika-Bugün süresi arasında gecen bölümde Robinho süper bir performans gösteriyor her şey gol değil Messi li Arjantin i yendi Robinho nun üstün performansıyla Brezilya... Sonuç olarak 1.olmak önemli Mesela Kanoute'de Gerrard ı geçmiş ama Gerrard İngiltere nin en iyi oytuncusu v Kanoute dende daha iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Robinho nun önünde Raul Nistelroy & Raul var yanlız Rooney son adam... Copa Amerika-Bugün süresi arasında gecen bölümde Robinho süper bir performans gösteriyor her şey gol değil Messi li Arjantin i yendi Robinho nun üstün performansıyla Brezilya... Sonuç olarak 1.olmak önemli Mesela Kanoute'de Gerrard ı geçmiş ama Gerrard İngiltere nin en iyi oytuncusu v Kanoute dende daha iyi...
    eğere maçları izliyorsan robinho standart kanat oyuncusu deil raul amc oynuyor mücadele eden tipte.robinho gole çok yakın oynuyor.

uzatmıcam robinho rooney'in 4 te 1i edemez.

neyse ben daha fazla konuşmiim sıralamayı yapanlar kadar istatistiki bilgim ve maçları adam gibi izleme anlayışım yok

Quote Originally Posted by lucho View Post
    eğere maçları izliyorsan robinho standart kanat oyuncusu deil raul amc oynuyor mücadele eden tipte.robinho gole çok yakın oynuyor.

uzatmıcam robinho rooney'in 4 te 1i edemez.

neyse ben daha fazla konuşmiim sıralamayı yapanlar kadar istatistiki bilgim ve maçları adam gibi izleme anlayışım yok

Bu forumda Real Madrid maçlarını en çok izleyen adam benimdir yahu... Raul AMC oynuyorsa sağ kanatsız Real de Sneijder ne oynuyor ??? veya Guti & Diarra(Gago) çoğu zaman sahada olduğunda Sneijder ne oynuyor... Robinho C.Ronaldo gibi ama sürekli sol da oynayan bir oyuncu takımın gol yükünü paylaşan bir isim ama önünde Nistelrooy v Raul var AMC felan da değil Raul forvette... Rooney ise en uçta forvet gol olarak ebette atıcaktır Robinho Rooney den iyi demiyorum veyada Rooney Robinho dan sadece gol için söyledim v listede geçmişse 2oo7 Copa Amerika & bugüne kadar oynan L.F.P maçlarının etkisi var...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

13. # Steven Gerrard (Liverpool, England) - 17 points

Açıkçası hayal kırıklığı. Şu listede Gerrard'ın yeri belki ilk 5 olabilirdi. Bu sezön son 10 maçta 9 golü var bu adamın. Ki Ortasaha oyuncusu ve her maçta her zamanki gibi istikrarlı,aynı oyunu oynuyor. Hayal kırıklığına uğuradım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10 maçta 9 goldü şimdi Bolton'ada attı Gerrard 11 maçta 10 golü oldu

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Açıkçası hayal kırıklığı. Şu listede Gerrard'ın yeri belki ilk 5 olabilirdi. Bu sezön son 10 maçta 9 golü var bu adamın. Ki Ortasaha oyuncusu ve her maçta her zamanki gibi istikrarlı,aynı oyunu oynuyor. Hayal kırıklığına uğuradım.
    şimdi gerrard da haketmediği yerde desem ondan da tartışma çıkcak.

Bu forumda Real Madrid maçlarını en çok izleyen adam benimdir yahu... Raul AMC oynuyorsa sağ kanatsız Real de Sneijder ne oynuyor ??? veya Guti & Diarra(Gago) çoğu zaman sahada olduğunda Sneijder ne oynuyor... Robinho C.Ronaldo gibi ama sürekli sol da oynayan bir oyuncu takımın gol yükünü paylaşan bir isim ama önünde Nistelrooy v Raul var AMC felan da değil Raul forvette... Rooney ise en uçta forvet gol olarak ebette atıcaktır Robinho Rooney den iyi demiyorum veyada Rooney Robinho dan sadece gol için söyledim v listede geçmişse 2oo7 Copa Amerika & bugüne kadar oynan L.F.P maçlarının etkisi var...
    eğer o kadar çok izliyorsan robinhonun kale önünden ayrılmadığını da görüyorsundur.sneijder bazen sağ kanat oynuyor.sağ kanada bazen raul da çekiliyor bunu nasıl görmezsin o kadar da izliyomuşsun maçlarını.

rooney orta sahaya emin olki robinhodan daha çok geliyordur.bunu bir manu maçı izlesen bile anlarsın.

robinho 4 te biri bile etmez rooney'in bir daha yazdırtma bana.
    (nokta)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10 maçta 9 goldü şimdi Bolton'ada attı Gerrard 11 maçta 10 golü oldu
    o kadar da deil bu golle birlikte 17. maçta 8 golü oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hayır önceki golleri saymadan son 11 maça bakıyorum 10 golü oldu şuan. Genel olarak 3 tane daha atmıştı önceden

eğer o kadar çok izliyorsan robinhonun kale önünden ayrılmadığını da görüyorsundur.sneijder bazen sağ kanat oynuyor.sağ kanada bazen raul da çekiliyor bunu nasıl görmezsin o kadar da izliyomuşsun maçlarını.

rooney orta sahaya emin olki robinhodan daha çok geliyordur.bunu bir manu maçı izlesen bile anlarsın.

Kale önünde değil sol taraftan ayrılmıyor Mallorca maçlarında sol tarafta Mallorca nın sağ tarafındaki 2oyuncuyu sürekli pazara yollaması orda olduğunun göstergesidir... Kale önünde olan adam orda o işleri yapmaz... Real Madrid sağ kanatsız oynar AMC dediğin şimdide sağ kanat dediğin Raul sağ kanatta oynamaz... Bir dahaki mesajında da ön liberoya yazarsan bu adamı şaşırmam... Sağ kanatta ismini sayabilcemiz tek adam takımda Hıguain oyuna girdikten sonra o oynuyor yer yer oralarda... Çift forvet düzeninde Nistelrooy ilerde fazla kalıyor Raul de illaki forvetin sağ tarafında olduğu için sağ tarafta gözükür ama bu sağ kanatta olduğunu göstermez... Sağ kanatta oynamak başka maç içinde sağ tarafa gitmek başka bir şey önce bunu ayırt etmen lazım.. Manu nun ara ara maçlarını izliyorum Milan maçında geldiğini görmedim ama neyse eminim geliyordur... Rooney takımını Avrupa Şampiyonasına bile taşıyamadı Robinho Copa Amerika da show yaptı... Hangisi iyidir tartışılır son 6aylık performansa göre Robinho daha iyi bence...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Hayır önceki golleri saymadan son 11 maça bakıyorum 10 golü oldu şuan. Genel olarak 3 tane daha atmıştı önceden
    e müthiş miş o zamn
    bende mackolikten baktım sen yazınca orda da son 17 macta 8 gol yazıo
    sen daha iy bilirsin tabi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kale önünde değil sol taraftan ayrılmıyor Mallorca maçlarında sol tarafta Mallorca nın sağ tarafındaki 2oyuncuyu sürekli pazara yollaması orda olduğunun göstergesidir... Kale önünde olan adam orda o işleri yapmaz... Real Madrid sağ kanatsız oynar AMC dediğin şimdide sağ kanat dediğin Raul sağ kanatta oynamaz... Bir dahaki mesajında da ön liberoya yazarsan bu adamı şaşırmam... Sağ kanatta ismini sayabilcemiz tek adam takımda Hıguain oyuna girdikten sonra o oynuyor yer yer oralarda... Çift forvet düzeninde Nistelrooy ilerde fazla kalıyor Raul de illaki forvetin sağ tarafında olduğu için sağ tarafta gözükür ama bu sağ kanatta olduğunu göstermez... Sağ kanatta oynamak başka maç içinde sağ tarafa gitmek başka bir şey önce bunu ayırt etmen lazım.. Manu nun ara ara maçlarını izliyorum Milan maçında geldiğini görmedim ama neyse eminim geliyordur... Rooney takımını Avrupa Şampiyonasına bile taşıyamadı Robinho Copa Amerika da show yaptı... Hangisi iyidir tartışılır son 6aylık performansa göre Robinho daha iyi bence...
    bak bu linklere

http://www.football-lineups.com/match/4876/

http://www.football-lineups.com/match/7430/

http://www.football-lineups.com/match/6592/

bak bunlara hatta sol kanattada oynuyor muş.

can abi daha söyliceğin varsa özelden söyle please.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by lucho View Post
    e müthiş miş o zamn
    bende mackolikten baktım sen yazınca orda da son 17 macta 8 gol yazıo
    sen daha iy bilirsin tabi
    Maçkolik çok yanlış yazmış. Resmen sallama. Ben ne zamandan beri takip ediyorum sayıyorum

Yav bu adam kale önündeyse sol tarafta kim var ????

Marcelo'mu 100 m koşup Raul a top taşıyor ???

Özelden söylemeye gerek yok kale önünde Nistelrooy & Raul var bu takımda C.Ronaldo ne oynuyor kale önündemi o da Allah aşkına nasıl bir mantıktır bu
    Marcelo ile ön öne oynayan orta sahada pas alışverişi yapan kim ?????

???? koyduğum yerleri bir zahmet doldur ya aydınlat beni...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Sakin olun beyler, benim kıvılcım verdiğim olay yüzünden birbirinize girmeyin..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Yav bu adam kale önündeyse sol tarafta kim var ????

Marcelo'mu 100 m koşup Raul a top taşıyor ???

Özelden söylemeye gerek yok kale önünde Nistelrooy & Raul var bu takımda C.Ronaldo ne oynuyor kale önündemi o da Allah aşkına nasıl bir mantıktır bu
    Marcelo ile ön öne oynayan orta sahada pas alışverişi yapan kim ?????

???? koyduğum yerleri bir zahmet doldur ya aydınlat beni...
    senin bahsettiğin raul en az bir 2-3 sene önceki raul.raul free role denen mevkiide oynuyor benim izlediğim maçlarda orta sahaya geliyor nistelrooy dan çok farklı.nistelrooy sadece kale önünde duruyor raulle sadece santra vuruşunda yan yana geliyor.raul taktik icabı sola geçiyor sağa geçiyor ortaya geçiyor.top sürüyor.raul nistelrroyun yanına geçmiyor mu?evet geçiyor.pozisyon icabı son vuruşu yapmak için geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Medya günümüz futbolunun en önemli aracidir ! Eger Medyadan destegi aliyorsan her yerde basarili olursun !

Şu dediğine sonuna kadar katılıyorum...Arjantinde her 4 Futbolcudan 3'ü MARADONA'dır bunları geçmiş dönemlerde gerek ülkemize gelen Arjantinlilerde gerekse Avrupa'ya giden oyuncularda gördük...Kim ne derse desin Medya desteği olmadan 1 adım bile ilerleyemezsiniz (Türk medyası gibi 3 maç oynamş adamı abartmaktan bahsetmiyorum)

bu ödülü kim alırsa alsın ama benim gözümde iyi oyuncu çok gol atan oyuncu değil takım oyunu oynayan oyuncudur Pirlo-Gerrard bu listede üstlerde olmayı hakediyolar kim ne derse desin...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

kaka bu ödülü %100 alacak.adam milanı tek başına şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri