1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kupa ÇengeLi ( SeLçuk YuLa )

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Kupa ÇengeLi ( SeLçuk YuLa )

Kupa çengeli!

Fenerbahçe bence ciddiye almaması gereken kupa maçlarını fazlasıyla ciddiye alıyor. Zico, takımı ideal 11 ile sahaya çıkardı. Bence hiç gerek yoktu. Çünkü Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ve ülkemizin liginde başarılarla koşmak istiyor. Türkiye Kupası, Fenerbahçe için bir çengeldir.

Hele Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlar elbette bu kupayı isteyebilirler. Çünkü Avrupa'da bir gelecekleri yok. O yüzden "Hiç olmazsa bir kupa alıp taraftarlarımızı mutlu edelim'' diyebilirler. Ama Fenerbahçe'nin böyle bir lüksü yok. Fenerbahçe'nin daha büyük düşünmesi gerekir.

''İşte böyle F.Bahçe köşe yazarLarı ,futboL adamLarı ve taraftarLarı yüzünden Fenerbahçe'ye antipati duyuLuyor.Burada Beşiktaş Ve Trabzonspor'u küçük düşürücü ifadelere ne gerek var SeLçuk YuLa ? Sen 20 Küsür senedir Türkiye Kupasını aLamıyorsun ama bahane de hazır '' Türkiye Kupası da neymiş kardeşim ? F.Bahçe büyük oynar her zaman. Ancak Beşiktaş ve Trabzon gibi takımLar Türkiye Kupası için oynar'' Ben mi yanıLıyorum yoksa F.Bahçe 20 küsür senedir Avrupa'da zirveyemi oynuyor ?

Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş misaLi . ama Burada Türkiye'nin 2 büyük kuLubünü nie kendi bahanelerinize aLet ediyorsunuz . Türkiye Kupası Türkiye'nin 2. büyük kupasıdır ! aLamıyorsun sorun başkaLarında değiL.

Dediğim gibi Eğer Beşiktaş'Lısı , Cimbom'Lusu ve Trabzonspor'Lu taraftarlar Türkiye'de en çok Fenerbahçe'ye antipati duyuyorlarsa bunun sebebi Fenerbahçe'nin başarıları değiL, başkanı , yöneticisi ,taraftarı ve köşe yazarlarının Kendilerini en büyük ,en başarıLı kLub olarak görmeLeridir.

Yeri geLince diğer takımLarın köşe yazarlarına bakıyorum. Beşiktaş,G.Saray ve Trabzonspor köşe yazarları eğer ortada bir sorun varsa kendi takımLarını eleştiriyorlar. Ama F.Bahçe yazarları başarısızLık ortamında biLe hala kendilerini dev aynasında görebiLiyorlar.

Bu köşe yazısını buraya taşımamın amacı sürekLi kendinden başka takımLarı aşağılayan,küçük düşüren yazıLarı kaLeme almalarıdır .F.Bahçe köşe yazarları bunu her zaman yapıyor çünkü''.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Selçuk Yula böyle yaparak F.Bahçe'li taraftarların gönlünü kazanmaya çalışıyor.Ama ne kadar küçüldüğünün farkında değil...
    Last edited by anilton : 07.Ocak.2008 at 14:51

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Burda demeye çaLıştığım şey F.Bahçe'ye duyuLan antipatinin sebebleri işte . Bu da bir örnek işte. Hem öle deme biLmiyormusun Fenerbahçe her sene CL'de final oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşinize geldiği gibi yorumlamakta üstünüze yok. Sadece bu yazıya bakarak diyebilirim ki neden en çok kazanan Galatasaray'ı da yazmamış. Çünkü Galatasaray da avrupada yoluna devam ediyor.

Beşiktaş avrupada yaşanan hayal kırıklığını şampiyon olamasalar da en azından kupayı alarak gidermeyi düşünüyordur. 2 senedir de zaten kupa maçlarına asılıyorlar ve alıyorlar kupayı. Trabzonspor'a ise hiç girmiyorum. Babam Trabzonsporlu ve dün FB maçını izlerken hiç heveslenme kupa bizim dedi. Lig zaten gitmiş, bu saatten sonra öncelikli hedek Kupa'dır Trabzonspor için. Ve bu nedenle de kupa maçlarında daha motive olup oynayacaktır.

Çeyrek ya da Yarı Final'de Beşiktaş ya da Trabzonspor Fenerbahçe'nin rakibi olursa görürüz ciddiye alan takım kim olacak diye. Muhtemelen Fenerbahçe elenecektir.

Bu nedenle Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa'yı almak için daha istekli olmalarını belitrmenin yanlışlığı nerede?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hele Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlar elbette bu kupayı isteyebilirler. Çünkü Avrupa'da bir gelecekleri yok. O yüzden "Hiç olmazsa bir kupa alıp taraftarlarımızı mutlu edelim'' diyebilirler.Ama Fenerbahçe'nin böyle bir lüksü yok. Fenerbahçe'nin daha büyük düşünmesi gerekir

Yetrince açık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşinize geldiği gibi yorumlamakta üstünüze yok. Sadece bu yazıya bakarak diyebilirim ki neden en çok kazanan Galatasaray'ı da yazmamış. Çünkü Galatasaray da avrupada yoluna devam ediyor.

Beşiktaş avrupada yaşanan hayal kırıklığını şampiyon olamasalar da en azından kupayı alarak gidermeyi düşünüyordur. 2 senedir de zaten kupa maçlarına asılıyorlar ve alıyorlar kupayı. Trabzonspor'a ise hiç girmiyorum. Babam Trabzonsporlu ve dün FB maçını izlerken hiç heveslenme kupa bizim dedi. Lig zaten gitmiş, bu saatten sonra öncelikli hedek Kupa'dır Trabzonspor için. Ve bu nedenle de kupa maçlarında daha motive olup oynayacaktır.

Çeyrek ya da Yarı Final'de Beşiktaş ya da Trabzonspor Fenerbahçe'nin rakibi olursa görürüz ciddiye alan takım kim olacak diye. Muhtemelen Fenerbahçe elenecektir.

Bu nedenle Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa'yı almak için daha istekli olmalarını belitrmenin yanlışlığı nerede?
    F.Bahçe ve ya G.Saray'ın Ligde ve Avrupa'da şampiyon olacakları garantimide kupayı önemsemeyecekler.F.Bahçe ve G.Saray Sevilla ve Leverkusen'e elense.On maç sonrada ligden kopsalar,ne olacak o zaman.Şu yazıdan bari olumlu bir sonuç çıkartmayın.Bu yazının hiç bir olumlu,iyi yanından bakılır bir tarafı yok.Düpedüz küçümseme ve aşağılama var...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam avrupa nasıl gelecekleri olsun elenmişler, ben mi yanlış okuyorum? Fenerbahçe ve Galatasaray daha maç yapacaklar, rakiplerini eleyip tur atlama şansları var.

Trabzonspor sene başında elenmiş, Beşiktaş geçen ay elendi. Yani gelecek yok, maç yapamayacaklar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Şu Sezon İçin Yerinde Bi tespit

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu yeni birşey değiL ki kaç senedir böyle devam ediyor . Burda somut olarak Türkiye Kupası değiL ki oLay her yerde her zaman bir aşağıLama,küçümseme davranışLarı içine giriyorlar. Kendi başLarına CUMHURİYET kuruyorlar. Neden Bjk,Gs,Ts ve AnadoLu'dakı bazı takımların taraftarları hep F.Bahçe'ye antipati duyar ? İŞte bu ve bunun gibi insanLarın yüzünden .

Ayrıca yazının devamında hava soğuk , aLex yoktu gibi yine her zamanki maLum bahaneler. 20 küsür senedir kupayı aLamamayı ise Türkiye Kupası'da neymiş çok da önemLi değiL'e getiriyorlar. yanLış mı ?

F.bahçe eğer dediği gibi aLex oLmayınca pozisyona giremiyorsa o zaman Trabzonspor Türkiye kupası aLırsa büyük başarı oLur bu . Çünkü Trabzon'dan Takımın %50 si Fatih Tekke gitti Stepanov ,Szymek gitti Ersen gitti ne yani bizlerde bu bahaneleremi sığınaLım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    F.Bahçe ve ya G.Saray'ın Ligde ve Avrupa'da şampiyon olacakları garantimide kupayı önemsemeyecekler.F.Bahçe ve G.Saray Sevilla ve Leverkusen'e elense.On maç sonrada ligden kopsalar,ne olacak o zaman.Şu yazıdan bari olumlu bir sonuç çıkartmayın.Bu yazının hiç bir olumlu,iyi yanından bakılır bir tarafı yok.Düpedüz küçümseme ve aşağılama var...
    Yahu bana ne Selçuk Yula'dan, yaılarını okumam, takip etmem. Ama öyle bir yapılmış ki burada dayanamadım yazdım.

Dünkü maçta Carlos kayıp düşse, kolunu kırsa 2 ay oynayamasa daha mı iyi olacaktı? Tabi ki garantisi yok fakat öncelikli hedef avrupa. Fenerbahçe ŞL'de yarı final oynasın ama ligde şampiyon olamasın, 2. olsun ben razıyım.

İleride maçlar iyice artacak ve o dönemde de as oyuncuları oynatmayacak muhtemelen Zico kupa maçlarında. Zaten 25 senedir kupayı alamıyoruz, almasak da olur. Bu nedenle Sevilla'yı geçmek daha önemli bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu yeni birşey değiL ki kaç senedir böyle devam ediyor . Burda somut olarak Türkiye Kupası değiL ki oLay her yerde her zaman bir aşağıLama,küçümseme davranışLarı içine giriyorlar. Kendi başLarına CUMHURİYET kuruyorlar. Neden Bjk,Gs,Ts ve AnadoLu'dakı bazı takımların taraftarları hep F.Bahçe'ye antipati duyar ? İŞte bu ve bunun gibi insanLarın yüzünden .

Ayrıca yazının devamında hava soğuk , aLex yoktu gibi yine her zamanki maLum bahaneler. 20 küsür senedir kupayı aLamamayı ise Türkiye Kupası'da neymiş çok da önemLi değiL'e getiriyorlar. yanLış mı ?

F.bahçe eğer dediği gibi aLex oLmayınca pozisyona giremiyorsa o zaman Trabzonspor Türkiye kupası aLırsa büyük başarı oLur bu . Çünkü Trabzon'dan Takımın %50 si Fatih Tekke gitti Stepanov ,Szymek gitti Ersen gitti ne yani bizlerde bu bahaneleremi sığınaLım ?
    Açıkçası ben hiç kupa aldığımzı görmedim. Doğruyu söylemek gerekirse de almasak da olur. 50 yılda 4 kere alabilmişiz. Yani olmuyor, bu nedenle de üzülmeye gerek yok. Ha olursa tabi ki seviniriz.

Senin dediğin oyuncuları kulüp sattı ama Alex sakat. Ve Alex olmayınca Fenerbahçe'nin de gol atması çok zorlaşıyor. Bu nedenle Alex'e iyi bakmalı Fenerbahçe. Ya da o olmadığında yerini doldurabilecek birini bulmalı.

Alex olmadığında Fenerbahçe'nin zorlandığını söylemek bir bahane değil, gerçektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşte SeLçuk YuLa'da Carlos ve Zicoyu övmüş haLuk uLusoy'a suç atmış neden stad yaptırmıyorsun diye ? F.bahçe Carlos'u getiriyor sen bir stad biLe yapmıyorsun ?

Çok yanLış düşünüyorsun ne yani CarLos kayıp düşse koLu kırılacakta , M.Topuz , Gökhan yada Cangele düşüp kaysa koLu fLn kırıLsa yazık oLmayacakmı ? onLarda insan sonuçta . hep carLos hep aLex hep Fener millete gına geldi yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte SeLçuk YuLa'da Carlos ve Zicoyu övmüş haLuk uLusoy'a suç atmış neden stad yaptırmıyorsun diye ? F.bahçe Carlos'u getiriyor sen bir stad biLe yapmıyorsun ?

Çok yanLış düşünüyorsun ne yani CarLos kayıp düşse koLu kırılacakta , M.Topuz , Gökhan yada Cangele düşüp kaysa koLu fLn kırıLsa yazık oLmayacakmı ? onLarda insan sonuçta . hep carLos hep aLex hep Fener millete gına geldi yahu
    Yanlış anlaşılır da bu kadar yanlış anlaşılma da pes doğrusu. Önce yazılanları bir oku, biraz bekle cevap yazmadan tekrar oku. Ben Topuz'un kolu kırılsın, 5 ay oynamasın mı yazdım? Tabi hiçbir oyuncunun sakatlanmasını istemem ama Carlos bir kupa maçında sakatlanıp Sevilla maçlarında oynayamasa yazık olur. Tıpkı Mehmet Topuz'un basit bir hazırlık maçında sakatlanarak Fenerbahçe maçında oynayamaması gibi.

Her maç tabi ki önemlidir, her maç için mücadele edeceksin. Ama bazı maçlar daha önemlidir, ona göre hareket edeceksin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yahu bana ne Selçuk Yula'dan, yaılarını okumam, takip etmem. Ama öyle bir yapılmış ki burada dayanamadım yazdım.

Dünkü maçta Carlos kayıp düşse, kolunu kırsa 2 ay oynayamasa daha mı iyi olacaktı? Tabi ki garantisi yok fakat öncelikli hedef avrupa. Fenerbahçe ŞL'de yarı final oynasın ama ligde şampiyon olamasın, 2. olsun ben razıyım.

İleride maçlar iyice artacak ve o dönemde de as oyuncuları oynatmayacak muhtemelen Zico kupa maçlarında. Zaten 25 senedir kupayı alamıyoruz, almasak da olur. Bu nedenle Sevilla'yı geçmek daha önemli bence.
    O zaman F.Bahçe ligide önemsemesin.Her sene şampiyon oluyo zaten.Bıraksınlarda Beşiktaş,Trabzon,Sivas oynasın.Nasıl olsa Fb'nin Avrupa'da geleceği var.Böyle bir zihniyet olamaz.Sakatlanmasın diye bir oyuncu oynatmamazlık yapılamaz.Dünya çapındaki kulüpler bile amatör seviyedeki takımlarla kupa maçı oynarken dünya starlarını oynatıyorlar.Öncelikli hedef Avrupa diye bir şeyde yok.F.Bahçe Sevilla'ya elensin bakalım kupaya ve lige nasıl sarılıyor.Ayrıca Yönetimin ve ya Zico'nun bu düşüncede olduklarını sanmıyorum.ŞL'de hangi ciddiyetle yoluna devam ediyorlarsa kupa ve ligde de öyleler bence.Selçuk Yula'nın tamamen kendi fikri bu.Ayrıca bu yazıdaki amaç F.Bahçe'ye yararlı olacak şeyler yazmak değil rakipleri küçümsek bence.Çünkü Selçuk Yula'nın yapmadığı şey değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    O zaman F.Bahçe ligide önemsemesin.Her sene şampiyon oluyo zaten.Bıraksınlarda Beşiktaş,Trabzon,Sivas oynasın.Nasıl olsa Fb'nin Avrupa'da geleceği var.Böyle bir zihniyet olamaz.Sakatlanmasın diye bir oyuncu oynatmamazlık yapılamaz.Dünya çapındaki kulüpler bile amatör seviyedeki takımlarla kupa maçı oynarken dünya starlarını oynatıyorlar.Öncelikli hedef Avrupa diye bir şeyde yok.F.Bahçe Sevilla'ya elensin bakalım kupaya ve lige nasıl sarılıyor.Ayrıca Yönetimin ve ya Zico'nun bu düşüncede olduklarını sanmıyorum.ŞL'de hangi ciddiyetle yoluna devam ediyorlarsa kupa ve ligde de öyleler bence.Selçuk Yula'nın tamamen kendi fikri bu.Ayrıca bu yazıdaki amaç F.Bahçe'ye yararlı olacak şeyler yazmak değil rakipleri küçümsek bence.Çünkü Selçuk Yula'nın yapmadığı şey değil...
    Avrupa'ya gidebilmek için ligde başarılı olmak gerekiyor maalesef. Bu nedele ligde mücadele etmemezlik olmaz.

Türkiye'de başka avrupada başka oynadığımızı sezon başından beri görüyoruz. Demek ki doğru olmasa da maç ayırımı yapıyorlar.

Kayserispor maçının telafisi var ama Sevilla maçlarının yok. Tek maçlı eleminasyon sistemi olsa tabi ki her as oyuncusunu oynatmalı turu geçmek için. Ama bu grup maçı, kalan 2 maçı kazanarak da çıkabilir gruptan.

Sevilla'dan elenince tabi ki sarılacak, çünkü ilk hedeften kopmuşlar. Sığ düşünmeyin arkadaşlar lütfen.

Ayrıca Selçuk Yula'yı beğenmiyorsanız hiç okumayın. Ben hiç okumam mesela. Bu nedenle de A takımını küçümsemiş, B takımını yüceltmiş bunlara da hiç sinirlenmem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

oLaya geneL oLarak bakmak lazım bir bütün haLinde düşünmek. Türkiye Kupası fln değiL oLay sadece her aLanda böyLe F.bahçeLiler . Başka takımların başarısına şans derler kendiLeri 40 yıLın başında Avrupa'da 2-3 maç aLınca 0o0o 40 gün 40 gece

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Avrupa'ya gidebilmek için ligde başarılı olmak gerekiyor maalesef. Bu nedele ligde mücadele etmemezlik olmaz.

Türkiye'de başka avrupada başka oynadığımızı sezon başından beri görüyoruz. Demek ki doğru olmasa da maç ayırımı yapıyorlar.

Kayserispor maçının telafisi var ama Sevilla maçlarının yok. Tek maçlı eleminasyon sistemi olsa tabi ki her as oyuncusunu oynatmalı turu geçmek için. Ama bu grup maçı, kalan 2 maçı kazanarak da çıkabilir gruptan.

Sevilla'dan elenince tabi ki sarılacak, çünkü ilk hedeften kopmuşlar. Sığ düşünmeyin arkadaşlar lütfen.

Ayrıca Selçuk Yula'yı beğenmiyorsanız hiç okumayın. Ben hiç okumam mesela. Bu nedenle de A takımını küçümsemiş, B takımını yüceltmiş bunlara da hiç sinirlenmem.
    İlk hedeften kopulduktan sonra tabi lige sarılacak diyosun.Bende diyorumki ilk hedef diye bir şey olmaz futbolda.F.Bahçe'nin ligde başka ŞL'de başka oynadığınada katılmıyorum.Başından beri söylüyorum;hadi diyelim ki F.Bahçe ilk hedef olduğu için Şl'ye önem verdi ve ligden koptu ne olacak o zaman?Sarılacağı bir ligde kalmaz ki ozaman

Her neyse konu başlığından sapmayalım.Konuşmamız gereken F.Bahçe'nin hedefleri değil.Selçuk Yula'nın bu yazıyı hangi amaçla yazdığını konuşmak.Benim kişisel düşüncem aşağılama ve küçümseme amaçlı yazmış.Ama böyle yaparak kendisinin küçüldüğünü bilmeyecek kadar da cahil...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben bir Fenerbahçeliyim ama açıkça söyleyeyim ben hiç beğenmiyorum yprumlarını hatta okumuyorum bile taraflı olduğu çok açık ortada yorum yaparken hiçbir farkı yok taraftardan,taraftarla aynı şekilde düşünebilirsin ama aynı şekilde konuşamazsın bana göre çünkü o zaman spor yorumculuğu diye bir meslek kalmıyor.Bence esas hedefi Fenerbahçe camiasında kalıcı bir yer edinmek Can Bartu,Lefter Küçükandonyadis gibi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben bir Fenerbahçeliyim ama açıkça söyleyeyim ben hiç beğenmiyorum yprumlarını hatta okumuyorum bile taraflı olduğu çok açık ortada yorum yaparken hiçbir farkı yok taraftardan,taraftarla aynı şekilde düşünebilirsin ama aynı şekilde konuşamazsın bana göre çünkü o zaman spor yorumculuğu diye bir meslek kalmıyor.Bence esas hedefi Fenerbahçe camiasında kalıcı bir yer edinmek Can Bartu,Lefter Küçükandonyadis gibi
    Bravo .. işte tarafsız bir yorum .. Evet hakLısın böle yazarların amacı medyada ve türk futboLunda bir yer edinebiLmek , KLub başkanlarına,camiaya ve taraftarlara şirin gözükmek.. SeLçuk yuLa ve onun gibi çok spor yazarı var bu ayak oyunLarı içine giren.

Nesil
    2006

Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazandığını hiç göremedim. Eğer dünkü maçta, hele o ağır zemin bir oyuncunuz sakatlansa belki Sevilla karşında forma şansı bulamıyacaktı. Semih, Volkan, Lugano, Edu, Mehmet Aurelio bunları arardık. Sonra Sevilla mağlubiyetinin bahanesi hazır oyuncularımız sakattı. Bu yüzden Türkiye Kupasına önem verilmemeli. Çıkarın gençleri oynasınlar. İnanın onlar o hırs ile en az bir yarı final oynarlar. Belki gene kupa gelmez ama en azından gençleri kazanırız. Bana göre Şampiyonlar Liginde bir çeyrek final'e kalmak, Türkiye Kupasında ki bir şampiyonluktan hem daha itibarlı hem de daha iyi para getirir.

Beşiktaş ve Trabzonspor içni doğru söylemiş. Ellerinde iki şampiyonluk ihtimali kaldı. O yüzden kupaya asılmak zorundalar. Avrupa'da ki elenişlerini böyle affetirebilirler. Trabzon'un ligde şampiyonluk iddiası yok denecek kadar az bu yüzden kupayı alarak sezonu bir kupa ile tamamlamak isteyecekler. Beşiktaş'ın ise sağı solu belli olmuyor onlarda aynı şekilde bir kupayı ceplerine koymak isteyecekler. Çünkü artık başka altarnatifleri yok.

Zamanında İslam Baba vardı onun yazdığı bir yazıyı şimdi yazsaalr kesin suikastten öldürürlerdi herhalde. Ama hepimiz İslam Baba'ya saygı sevgi çercevesi içinde yazıyoruz. Unutmayınız ki bu köşe yazarları eğer karşı oldukları tarafları ezerlerse ise prim kazanırlar. Böylece tuttuğu takım taraftarı arasında daha çok sevilir. Zamanın Selçuk G.Saray gitti diye prim kaybetti şimdi tekrar o primi kazanmaya çalışıyor. Bunun en kolay yoluda budur.

Uzun lafın kısası ben Selçuk'u doğru buluyorum, belki biraz fanatikçe yazmış olabilri ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Çok uçmuş.

Avrupa'da geleceği olmayan bu takımlar ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İŞte yukardaki zihniyet yüzünden böyle köşe yazarları prim yapıyor.Öncelikle tuttuğumuz takımın doğruları,yanLışları varsa eksikLikleri değiL fanatikLiğine bakıyorlar.Rakip takım için ne dedi ? Kendi takımını ne kadar pof pof ladı gibi.Sağa sola sataşan başka şeylerle gündemde kaLmak isteyen yazarlara rağbet böyle zihniyetler yüzünden. Bir köşe yazarı senin benim gibi gazeteciLik değiL de taraftar gibi fanatikLik içine giriyorsa onu neden okuyayım ben ? ondan ne aLabilirimki ? Bende taraftarım sonuçta bende takımımı överim diğer rakipleri küçümserim.. ee o zmn taraftar iLe köşe yazarı arasındakı fark ne ? Bunlar çok yanLış şeyler. Türkiye'de hep böyle sağa sola sataşan kişiler her zaman daha çok iLgi görüyor . Yazık.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Çok uçmuş.

Doğru demiş. Beşiktaş ile Trabzon Avrupa'da oynamıyor ki?

İŞte yukardaki zihniyet yüzünden böyle köşe yazarları prim yapıyor.Öncelikle tuttuğumuz takımın doğruları,yanLışları varsa eksikLikleri değiL fanatikLiğine bakıyorlar.Rakip takım için ne dedi ? Kendi takımını ne kadar pof pof ladı gibi.Sağa sola sataşan başka şeylerle gündemde kaLmak isteyen yazarlara rağbet böyle zihniyetler yüzünden. Bir köşe yazarı senin benim gibi gazeteciLik değiL de taraftar gibi fanatikLik içine giriyorsa onu neden okuyayım ben ? ondan ne aLabilirimki ? Bende taraftarım sonuçta bende takımımı överim diğer rakipleri küçümserim.. ee o zmn taraftar iLe köşe yazarı arasındakı fark ne ? Bunlar çok yanLış şeyler. Türkiye'de hep böyle sağa sola sataşan kişiler her zaman daha çok iLgi görüyor . Yazık.
    Köşe yazarının amacı başkalarına sataşmaktır. Sataşmayan kişi köşe yazarı olamaz. Bir diğeri burada söylemek istediği Fenerbahçe ile iligli bırakın gençler oynasın diyor. Bak burada As kadro ile çıktığımız yanlışı gösteriyor. Onları söylerkende rakip köşe yazarlarına taş atıyor. Yarında rakip köşe yazarları ona yanıt verecek. Bu işler yılalrdır böyledir ve böyle gider köşe yazarının amacı budur. Ben hiçbir spor köşe yazarı okumadım okumamda. Buda böyle biline.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Çok uçmuş.

Arkadaşım ben gerçekten sinirlenmeyeyim diyorum ama zorla çıldırtıyorsunuz. VAr mı şu anda avrupada geleceği Beşiktaş ve Trabzonspor'un? Elenmişler daha ne geleceği olsun. Bu sezon için bakıyorum ben ve doğru diyorum.

Yanlış mıyım? Siz hiçbir zaman geleceği yok şeklinde anlıyorsanız size de saygı duyarım.

Aman benim Selçuk Yula'yı savunduğum falan anlaşılmasın, okumam onun yazılarını. Hatta çoğu böyle fanatik yazılar yazan hiçbir yazarı okumam. Sadece Fenerbahçe'de değil, Galatasaray'da da, Beşiktaş'ta da belli böyle kişiler.

Okuyup da onlara sinirlenmeye gerek yok. Köşe yazarı ülkemizde yazdıkları %100 doğru olan insan değildir ki. O nedenle böyle yazarlar yüzünden tüm camiaya yüklenmek gereksiz bence. Onlar gibi düşünmeyen daha çok kişi var camialarda.

Bir de uyarı niteliğinde yazayım, kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir, yazılarını okumak zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır. Bunu unutmadan mesajları yazarsak daha iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında böyle mahalle ağzıyla konuşan spor yazarlarını burada tartışmak bile hata.

Arkadaş aklınca kendi fikirlerini ona buna sataşarak aktarmak istemiş.Şunu unutmamak lazım.Büyük takımların hedefinde her zaman kazanabildiği kadar başarı kazanmak vardır.Ondan dolayı yok bu kupanın klası düşük diye ayrım yapmazlar.Heleki bu kupa bir camianın uzun süredir özlemi ise.Tabii onlara göre 50 yıl daha kazanmasalar hava hoş ama göz görür gönül ister..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nasıl bakarsan öyle görürsün. Buluttan nem kapmaya gerek yok. Fenerbahçe'nin şu anki 3. hedefidir Türkiye Kupası. Beşiktaş için 2. hedef,Trabzonspor için ise 1. hedef diyebiliriz.(Şampiyonluk zora girdiğinden dolayı ) Selçuk Yula'nın asıl anlatmak istediği bu sıralama.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu konu uzar gider, kim ne demiş önemi yok nasıl bakarsan öyle görürsün.

Konu kapanmıştır.

uAsamet91 yazdığın mesajlara dikkat et.

Mesaj Yetkileri