Kupa çengeli!
Fenerbahçe bence ciddiye almaması gereken kupa maçlarını fazlasıyla ciddiye alıyor. Zico, takımı ideal 11 ile sahaya çıkardı. Bence hiç gerek yoktu. Çünkü Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ve ülkemizin liginde başarılarla koşmak istiyor. Türkiye Kupası, Fenerbahçe için bir çengeldir.
Hele Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlar elbette bu kupayı isteyebilirler. Çünkü Avrupa'da bir gelecekleri yok. O yüzden "Hiç olmazsa bir kupa alıp taraftarlarımızı mutlu edelim'' diyebilirler. Ama Fenerbahçe'nin böyle bir lüksü yok. Fenerbahçe'nin daha büyük düşünmesi gerekir.
''İşte böyle F.Bahçe köşe yazarLarı ,futboL adamLarı ve taraftarLarı yüzünden Fenerbahçe'ye antipati duyuLuyor.Burada Beşiktaş Ve Trabzonspor'u küçük düşürücü ifadelere ne gerek var SeLçuk YuLa ? Sen 20 Küsür senedir Türkiye Kupasını aLamıyorsun ama bahane de hazır '' Türkiye Kupası da neymiş kardeşim ? F.Bahçe büyük oynar her zaman. Ancak Beşiktaş ve Trabzon gibi takımLar Türkiye Kupası için oynar'' Ben mi yanıLıyorum yoksa F.Bahçe 20 küsür senedir Avrupa'da zirveyemi oynuyor ?
Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş misaLi . ama Burada Türkiye'nin 2 büyük kuLubünü nie kendi bahanelerinize aLet ediyorsunuz . Türkiye Kupası Türkiye'nin 2. büyük kupasıdır ! aLamıyorsun sorun başkaLarında değiL.
Dediğim gibi Eğer Beşiktaş'Lısı , Cimbom'Lusu ve Trabzonspor'Lu taraftarlar Türkiye'de en çok Fenerbahçe'ye antipati duyuyorlarsa bunun sebebi Fenerbahçe'nin başarıları değiL, başkanı , yöneticisi ,taraftarı ve köşe yazarlarının Kendilerini en büyük ,en başarıLı kLub olarak görmeLeridir.
Yeri geLince diğer takımLarın köşe yazarlarına bakıyorum. Beşiktaş,G.Saray ve Trabzonspor köşe yazarları eğer ortada bir sorun varsa kendi takımLarını eleştiriyorlar. Ama F.Bahçe yazarları başarısızLık ortamında biLe hala kendilerini dev aynasında görebiLiyorlar.
Bu köşe yazısını buraya taşımamın amacı sürekLi kendinden başka takımLarı aşağılayan,küçük düşüren yazıLarı kaLeme almalarıdır .F.Bahçe köşe yazarları bunu her zaman yapıyor çünkü''.