1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kupa ÇengeLi ( SeLçuk YuLa )

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben bir Fenerbahçeliyim ama açıkça söyleyeyim ben hiç beğenmiyorum yprumlarını hatta okumuyorum bile taraflı olduğu çok açık ortada yorum yaparken hiçbir farkı yok taraftardan,taraftarla aynı şekilde düşünebilirsin ama aynı şekilde konuşamazsın bana göre çünkü o zaman spor yorumculuğu diye bir meslek kalmıyor.Bence esas hedefi Fenerbahçe camiasında kalıcı bir yer edinmek Can Bartu,Lefter Küçükandonyadis gibi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben bir Fenerbahçeliyim ama açıkça söyleyeyim ben hiç beğenmiyorum yprumlarını hatta okumuyorum bile taraflı olduğu çok açık ortada yorum yaparken hiçbir farkı yok taraftardan,taraftarla aynı şekilde düşünebilirsin ama aynı şekilde konuşamazsın bana göre çünkü o zaman spor yorumculuğu diye bir meslek kalmıyor.Bence esas hedefi Fenerbahçe camiasında kalıcı bir yer edinmek Can Bartu,Lefter Küçükandonyadis gibi
    Bravo .. işte tarafsız bir yorum .. Evet hakLısın böle yazarların amacı medyada ve türk futboLunda bir yer edinebiLmek , KLub başkanlarına,camiaya ve taraftarlara şirin gözükmek.. SeLçuk yuLa ve onun gibi çok spor yazarı var bu ayak oyunLarı içine giren.

Mesaj Yetkileri