Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
Düzenleyelimde düzgün dursun

Kaleci

Rüştü Reçber
Volkan Demirel
Serkan Kırıntılı

Defans

Emre Aşık
İbrahim Kaş
Gökhan Zan
Remzi Giray Kaçar
Servet Çetin
Gökhan Gönül
Hakan Kadir Balta

Orta Saha

Hamit Altıntop
Caner Erkin
Uğur Boral
Mehmet Aurelio
Arda Turan
Mehmet Topal
Mehmet Topuz
Tümer Metin
Emre Belözoğlu
Gökdeniz Karadeniz
Yıldıray Baştürk

Forvet

Halil Altıntop
Semih Şentürk
Gökhan Ünal
Serhat Niyazi Akın
Mehmet Yıldız
Nihat Kahveci

Şu an için gayet güzel bir kadro bence. Gözüme eksik olarak Ümit Karan ve Tuncay çarptı.
Uğur Boral ve Giray Kaçarda süpriz'i bence bu kadronun.

Bi Emre Aşık yerine Emre Güngör, Can Arat, Yasin, Egemen, İbrahim Toraman düşünülebilirdi.
Tümer yada Uğur yerine Tuncay olabilirdi.
Kadroya bi baktigmizda... Tümer, Ugur Boral,Emre Asik,Serkan ve hattaa Semih neden cagrildi diye düsünebiliriz... Bu bes oyuncunun yerine U.Ucar, Ilhan Eker, Baris, Nuri, Yasin ve Ümit Karan bunlardan birileri alinabilirdi..

Ben acikcasi Semih'i cok begenmiyorum..Semih faydalı ama ben onun çok iyi oynadığını düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin santraforu gol atmalı. Sadece gol atmak bir ölçü değil bana göre... Semih paslarıyla verkaçlarıyla faydali. Ama kabul edelim ki Semih'in ne hizi, ne boyu, nede estetik yapisi var.. Bitirilicik konusundada vasat veya vasatin altinda..

Bi Ümit'le Semih'i karsilastirin.. göreceksinizki Ümit Semih'den cok daha iyi.. Ümitin Ankaragücü maçında attığı gol'e bi bakin Türkiye'de o topa öyle vuracak başka bir oyuncu bence yoktur..

Ugur Borali'da begenmiyorum..devamliligi yok..cok bencil oyuncu..mental özellikleri kötü.. Teknik özellikleri iyi hattaa bazilari Türkiye icin üst düzey..

Benim görüslerim bunlar..gelin bunlari tartisalim..

P.S: M.Topuz ve M.Topal'in alinmasina sevindim cünkü hak ediyorlar..Ins. Euro 2008 parlarlar..