1 ile 30 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim yahu, Arda nasıl mehmet topuz'san kötüdür. Milli takımda demişsin ki pozisyon eksikliği bilmemnesi var, neden senin Tuncayın sol kanatta oynamıyo da Arda orada oynuyor veya senin mehmet topuz sağ da yok Kim kesmiş onu Sabri. Bu kadar iyi oyuncular diyosun kesildikleri oyunculara bak. Arda daha 21 yaşında ve böyle giderse en çok milli olan futbolcu bile olur. Yine demişsin ki Arda avrupada oynayamaz Türkiye liginin kötülüğünden sıyrılıyor. neden Mehmet Topuza avrupadan teklif gelmezken Arda'ya teklifler geldiğiini manajeri falan söylüyor, gaztelerden okuyoruz. Millet enayi Mehmeti değilde Ardayı alıyor. Ben mehmet topuzu kötülemiyorum ama Ardanın ondan daha iyi yerlere geleceğini rahatlıkla söyleyebiliyorum o yüzden PAsı onlardan yüksek olmalı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    heimdall demişki uğur boralı çağırıyorlar.
    Çağırılıp oynamak var kadroya bile alınmamak var. uğur boral bu kadroda var bi dahakinde yok. Ama Arda 2 yıldır her kadroda var düzenli olarak oynuyor ve inşallah oynamaya devam etçek. Yni çağırılmak var çağırılmak var!
    Last edited by mkkadi : 05.Şubat.2008 at 17:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri