1 ile 30 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heimdall View Post
    çok mu başarılı milli takımımız? euro 2008'e zar zor çıkan biz değil miyiz o kolay gruptan? fatih terim'in tercihlerinin son derece yanlış olduğunu düşünüyorum ben. argüman olarak milli takım kullanılmamalı.

mehmet topuz konusunda ise 7.5 milyon euro teklif geldiği açıklandı avrupadan. arda'yla da aralarında 17 ay fark var yaş olarak. kayserispor'da oynaması da milli takıma az seçilmiş olmasının önemli nedenlerinden, büyük takımlar daha çok izleniliyor.

7 eylül 1983

30 ocak 1987

17 ay yok bi kere

M.topuza kimse kötü demiyorda zaten.Ardanın potansiyeli m.topuzdan az olmamalı deniliyor.3-4 sene önce neredeydi m.topuz? kaç kişi adını biliyordu?
    G.ünal g.birliğinden ''bi işe yaramaz'' diye gönderilmedimi? Ardanın yaşına göre yetenekleri oldukça iyi tabiki eksikleri var ama bunları zamanla kapatmayacağını bilemezsiniz.165-170 pa abartılı olduğunu düşünmüyorum oldu olucak 130 yapsınlarda rahatlayın

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    7 eylül 1983

30 ocak 1987

17 ay yok bi kere

M.topuza kimse kötü demiyorda zaten.Ardanın potansiyeli m.topuzdan az olmamalı deniliyor.3-4 sene önce neredeydi m.topuz? kaç kişi adını biliyordu?
    Ben biliyordum. Topuz' un bugünlere geleceği o günlerde belliydi. O zamanlar forvet arkasında oynuyordu ve müthiş çalımlarıyla kendini belli ediyordu. Topuz' u o zaman kim tanımıyosa onun cahilliği bu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam yani tabiki izleyen kişi az çok bilir fakat kendini bi maçta kanıtlaması önemli örneğin arda ilk çıktığı boleslav maçında fazlasıyla belli ettin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Liverpool maçındaki oyunu vs ..
    Last edited by Onurap : 05.Şubat.2008 at 20:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bende Mehmet Topuz'u 4 sene evvel biliyirdum yetenekli potansiyeli olan bi genc oyuncuyudu gozumde o zamanlarda ama acikcasi bu kadar iyi bi oyuncu olucagini dusunmuyordum tabi sik sik takip etmedigimden de kaynaklaniyor olabilir.

Neyse konu nerelere geldi bunlar goreceli degerler ama posizyon meselesi bence cok onemli belki cogu zaman oyuncunun "description" sadece kozmetik bu olay ama eger son detayina kadar gercekci bi oyun yapmak istiyorsak dusunulmesi gereken bisey. Birden fazla naturel pozisyon hak eden oyunculara bu verilmeli bence. Dedigim gibi Arda bi "winger" degil all round "attacking midfielder" ve oyuna da bole yansilmali. Mesela Umit Davala'ya "winger" dersin ha kendisi cok yonlu cok kullanisli bi oyuncudur ama aslen bi kanat adamidir, Hakan Unsal'a "wingback" dersin ama Arda icin bu terimler yanlis olur onun ne tur bir oyuncu oldugunu gostermez.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    7 eylül 1983

30 ocak 1987

17 ay yok bi kere

G.ünal g.birliğinden ''bi işe yaramaz'' diye gönderilmedimi? Ardanın yaşına göre yetenekleri oldukça iyi tabiki eksikleri var ama bunları zamanla kapatmayacağını bilemezsiniz.165-170 pa abartılı olduğunu düşünmüyorum oldu olucak 130 yapsınlarda rahatlayın
    matematiğim lisede de zayıftı zaten benim =/

Mesaj Yetkileri