Açıkçası herkesin fikrine saygı duyuyorum, kişisel olarak barışın PAsı bu olmalı Serkanınki bu olmalı demiyorum, kafamda bazı değerlervar ama emin olamıyorum. Söylemek istediğim şey evet Serkanın forma şansı bulması daha zor ama Barış daha ilk haftadan oynamaya başladı. O sıralar GSde sakat adam yoktu ama Kalli ona güvenip şans veriyordu. Kimi maçlarda iyi kimi maçlarda ise şaşırtıcıydı ama o kadar adam içerisinden forma şansı bulabilmişti ve kendini daha fazla gösterdi. Barış Serkandan daha iyi olacak demiyorum ama Serkanı değerlendirmek için daha fazla izlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum bilmiyorum sen ne düşünüyorsun.

Evet Gsnin transfer politikası az para harcamaktı ama küme düşen takımlardan gelen oyuncuların perfarmansı bana göre beklenenin üzerinde iyi oldu. Barış Alman U-21de hala oynuyor en son maçtada 45 dk oynadı. Yani bu oyuncular süper yıldız olcak falan demiyorum ama belirsiz oyunculardı kendilerini gösterdiler ve gösterdikleri kadarıyla onlara hak ettiğini vermek lazım..