Kariyerini yeni gördüm çok güzel gidiyorsun Zarate ve Aaritaloyu yan yana forvette oynat her maç fark atarsın ikinci yarılar aaritaloyu kanada çekip inzaghi'yi kopyabilirsin dediklerimi bir dene...
Kariyerini yeni gördüm çok güzel gidiyorsun Zarate ve Aaritaloyu yan yana forvette oynat her maç fark atarsın ikinci yarılar aaritaloyu kanada çekip inzaghi'yi kopyabilirsin dediklerimi bir dene...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Zarate sonraki sezona geliyo inzagide sonraki sezona gidiyoama yinede fikrini değerlendirebilirim şu an la ligada en az gol atan ekiplerden biriyim ondan aldım zareteyi
La Liga 26. Hafta
Eralp:Oğlum gel buraya gol bekliyorum senden Adriyan
Adrian: Başüstüne tamam içecek olarak ne alırsınız?
Eralp: Dalga geçme olum eğer bu maçta 63. dakikada gol atmazsan seni iskendurunspora satarım
Adrian: Beni sattın ya villareale
Eralp: Olsun paralarını geri senide iskenduruna veririm
Adrian: Peki görürsün
Eralp: waaay dakkasını bile tutturdun
Adrian: tabi olum kariyerimi bitircek halim yok bank asya 2. lige giderek
Munua: Gözlerin nehir olsa kirpiklerin köprü olsa ben geçerken köprü kopsa düştüğüm yer dudakların olsa
Eralp: Tabi bu kiloyla kopar köprüde kopar....
Riki: Rikide koparölüyom lan gülmekten hangi kıza yazdın bunları
Munua: sanane
Bu da yeni gol makinem ''BEA''
Kendisi deportivo C takımında oynuyo 1-2 yıl içinde A ya çıkar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Market
??????????
Çok ünlü bir futbolcuyu transfer ettim tip olarak ricardinhoya benziyo tahmin edin ayrıca orta sahada oynuyo Baş harfi ''R''
La Liga 27. Hafta
Eralp: zor maç fark yemeyin yeter
Sergio: Ben gol atıcam
Adrian: Bende
Eralp: Çok umrumdaydı ya
Munua: Neden ben oynamıyorum
Eralp: Canım istemiyo hadi maça gidin
Eralp: Vayy siz beraberede kalıyomuşsunuz real mardin pardon madrid gibi takımlarla
Riki: Ben neden yedek oldum
Eralp: biraz yedek kal bence sen olgunlaşmamış portakal
Riki: Yaşım 25 yolun yarısı demek
Eralp: Yürüyün lan o iki kırmızı kart gören arkadaş birazdan odama gelin
2si birden: Tamam eralp baba
Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)