Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum
La Liga 35. Hafta
La Liga 36. Hafta
La Liga 37. Hafta
La Liga 38. Hafta
Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum
La Liga 35. Hafta
La Liga 36. Hafta
La Liga 37. Hafta
La Liga 38. Hafta
Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...
Not: Türkiye Avrupa Kupası grubunda 0 çekerek elendi
Türkiyede Ligi Galatasaray kazandı ayrıca bu yıl avrupada en çok basamak atlayan takımda oldu.
İngilterede Chelsea şampiyon olurken arsenal ligi 6. sırada bitirsede şampiyonlar ligi şampiyonu olarak ligi unutturdu.
İtalyada inter şampiyon oldu ama UEFA final maçında kupayı stuttgart a kaptırdı
Fransada her zamanki gibi şampiyon Lyondu
Almanyada ise şampiyon Bayern Munich oldu hamit altıntop başarılı bir oyun sergiledi tüm sezon içinde
Last edited by Addolorato : 16.Şubat.2008 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)