1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Deportivo Kariyerim

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum

La Liga 35. Hafta

La Liga 36. Hafta

La Liga 37. Hafta

La Liga 38. Hafta

Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Harika bir kariyer oluyor gerçekten. Oyun versiyonun sanırım 800 veya beta patchlerden bir tanesi.
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim versiyon olarak 800 kullanıyorum

La Liga 35. Hafta

La Liga 36. Hafta

La Liga 37. Hafta

La Liga 38. Hafta

Son maçımızı kaybetsekte ligi 4. bitirerek bir mucizeyi başardığıma inanıyorum bu ekonomik sıkıntı içinde bu başarı çok zor oldu benim için yakında 2. sezonla karşınızda olucam bizi izlemeye devam edin...

Not: Türkiye Avrupa Kupası grubunda 0 çekerek elendi
    Türkiyede Ligi Galatasaray kazandı ayrıca bu yıl avrupada en çok basamak atlayan takımda oldu.
    İngilterede Chelsea şampiyon olurken arsenal ligi 6. sırada bitirsede şampiyonlar ligi şampiyonu olarak ligi unutturdu.
    İtalyada inter şampiyon oldu ama UEFA final maçında kupayı stuttgart a kaptırdı
    Fransada her zamanki gibi şampiyon Lyondu
    Almanyada ise şampiyon Bayern Munich oldu hamit altıntop başarılı bir oyun sergiledi tüm sezon içinde
    Last edited by Addolorato : 16.Şubat.2008 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri