1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Özellik konuşun CA, PA değil..
    CA'nın veya PA'nın düşmesi veya yükselmesi için bir takım özelliklerin düşmesi veya yükselmesi lazım..

Aureli'yu da zaten kaliteli olduğu için Valencia istedi.O lider Albelda'nın yerine

Deivid içinde sana iki soru sorarım.. Sıçrama'nın oyundaki anlamı neye eşit ve Deivid'in boyu kaç? Diego Milito hangi maçta kalecinin bacak arasını hedef alabilecek bir kafa vuruşu yapmış?Ayrıca Diego Milito'nun özelliklerinin düşük olduğu hakkında bir problem varsa İspanyol araştırmacılara ulaşmalısın.. Başka oyunculardan da bahsedersen sorun Milito'da mı yoksa Deivid'de mi daha rahat görürüz..

Fatih Tekke'ye 13 sıçrama biraz zayıf olmuş ama max. 14 olurdu zaten oda..Zaten kafa özelliğide oldukça yüksek yanılmıyorsam.. Yani kafasıyla yaptığı vuruşlar oldukça etkili zaten oyunda da..
    Alex'te ise en ufak bir abartı yok..

İlhan Parlak konusunda ilgili araştırmacı arkadaş (Cengiz) izlemiş değerlendirmiş ve bu potansiyel'i uygun görmüş..
    Biz nasılki BJK araştırmacısı arkadaşımızın Batuhan Karadeniz'in ileride Türkiye'nin en iyi forveti olarak görmesine saygı duyduysak bunada saygı duyarız..Çünkü bir araştırmaya ve değerlendirmeye, en önemlisi ise emeğe dayanan bir şey bu.. İlhan Parlak'ı hayatınızda kaç kere izledinizde -9 PA olamaz diyorsunuz..

Yorumlarınızı biraz daha somut yaparsanız, daha anlaşılır yaparsanız daha iyi olacaktır..
    Demissinki Valencia Aurelio'yu istemis, bunda yaniliyorsun. sayin Miguel Angél Ruiz 2 kere aciklama yapti Aurelio ile ingilenmiyoruz diye, haber resmen abartmaydi.

Valencia'nin ilk hedefi Pablo Hernandez'di, o olmadi Banega'yi aldilar.

defansif ortasaha oyuncusunun en önemli özelliklerinden biri positioning, " Pozisyon alma özelliği için söyleyecek çok birşeyim yok doğrusu banada biraz fazla geldi 19 değeri.." kendinde diyorsun fazla geldi diye..

Eger bukadar iyi olsaydi, suan Avrupanin önde gelen takimlarinda oynardi.

Ayrica Koeman ocak ayinda gelecek yazin hedeflerini acikladi: Van Der Vaart, Jo Alves, Gomes. ayrica Juan Manuel Vargas'da bunlardan biri olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Benim sadece 2 kişiyi bir sözüm var. Başta Yusuf sonra Onur. SÜrekli avrupalı oyuncuları Türkiye'de oynayan oyuncuları karşılaştırma yapmaya devam edecekseniz. Bizde bir takım önlemler almak zorunda kalacaz. Hala takmışsınız Deived kafa vuruşlarına. Bakın Ben Tumu 17 yaptım kafa vurusunu. Hadi onada bir bahane bulun. Zıplama 17 yaptım Tumun ona bir bahane bulun Bursaspor konusuna yazın cevaplıyım hemen.

Neden burada eleştiriyi sadece oyuncu üzerinde yapmıyorsunuz. Kezmana laf buluyorsunuz bugun attıgı 2 gol neydi. Yahu sizi anlamak zor.
    Tum'a benim lafim yok. Adamin maclarini önceden izlemistim, Bursa'ya gelmeden. Tum'un Hava hakimiyeti iyi, cünkü kalipli, güclü,dengeli ve sicrama gücü yüksek.

Ama kizdigim sey oki, bazi oyuncularin seylerini o kadar abartiyoruzki. Aurelio neden milli takimda oynuyor? cünkü Türk oyuncularin posizyon alma özelligi zayif, kademe hatalari cok oluyor. Aurelio icin Posizyon alma 16-17 ideal olur. Aurelio artik potansiyeline ulasmis bir oyuncu diyebiliriz.
    Last edited by YusufT : 16.Şubat.2008 at 18:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri