1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kesinlikle öyle: Hız:18,Hızlanma:19

Edunun bazı önemli özellikleride düşürülmeli.Artık neden yapıyor bu hataları anlıyamadım ama...
    Edu'nun konsantrasyon özelliği zaten düşük bu hatalar o özellikten kaynaklanıyor.. Ben oyunu açar açmaz satıyorum Edu'yu

Selçuk'ta da aynı özellik oldukça düşük seviyelerde olmalı..

Deivid'in çok az top kaptırdığını gözlemledim ve topu inanılmaz iyi sakladığını gördüm.. Kanoute bile bu kadar iyi saklayamıyordu..Lugano'nun da maça ne kadar iyi konsantre olduğunu hata yapmadığını gözlemledim.. Aurelio'nun hem hücumda hem savunmada oldukça etkili olduğunu, Kezman'ın topsuz alanda baya iyi olduğunu ancak son vuruşlarının biraz düşük olduğunu gördüm.. öyleki boş bir pozisyonda topu kalecinin kucağına attı.. Soldan gelen ortada topu ayağının içiyle berbat gönderdi kaleye.. Deivid'in kafa özelliğinin yüksek olması gerektiğinide gördük sanırım..Gökhan Gönül savunmada da oldukça etkiliydi.. Top kapması 9 dan 12-13 seviyelerine getirilebilir gibi sanki..

Alex ilk yarıda çok etkiliydi fakat sonra Alex'e baskı uygulayınca hücuma kalkamadığımızı farkettiler ikinci devrenin başında markaj uyguladılar Alex'e, zaman zaman markajı kırsada ilk yarıdaki kadar etkili olamadı Alex..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Edu'nun konsantrasyon özelliği zaten düşük bu hatalar o özellikten kaynaklanıyor.. Ben oyunu açar açmaz satıyorum Edu'yu

Selçuk'ta da aynı özellik oldukça düşük seviyelerde olmalı..

Deivid'in çok az top kaptırdığını gözlemledim ve topu inanılmaz iyi sakladığını gördüm.. Kanoute bile bu kadar iyi saklayamıyordu..Lugano'nun da maça ne kadar iyi konsantre olduğunu hata yapmadığını gözlemledim.. Aurelio'nun hem hücumda hem savunmada oldukça etkili olduğunu, Kezman'ın topsuz alanda baya iyi olduğunu ancak son vuruşlarının biraz düşük olduğunu gördüm.. öyleki boş bir pozisyonda topu kalecinin kucağına attı.. Soldan gelen ortada topu ayağının içiyle berbat gönderdi kaleye.. Deivid'in kafa özelliğinin yüksek olması gerektiğinide gördük sanırım..Gökhan Gönül savunmada da oldukça etkiliydi.. Top kapması 9 dan 12-13 seviyelerine getirilebilir gibi sanki..

Alex ilk yarıda çok etkiliydi fakat sonra Alex'e baskı uygulayınca hücuma kalkamadığımızı farkettiler ikinci devrenin başında markaj uyguladılar Alex'e, zaman zaman markajı kırsada ilk yarıdaki kadar etkili olamadı Alex..
    Deivid macta dogru düskün gözükmedi bile, cok etkisiz kaldi. amaaa Ilk kez defansa yardima geldi, vallaa cok sasirdim, hattaa 2 tane top cikardi ordan. Tebrikler Deivid geriye dönmeyide ögrendin

Ayrica Aurelio'nun consistency oyunda 100!!! bu demekki her macta cok iyi oynacak!!! bu hic bir zaman olamaz.

Bide G.Gönül'ün top kapmasi 12-13 seviyesine getirelemez, en fazla 11 olur. bence defansif konuda halen vasat, Bir Ugur Ucar, Serdar Kurtulus kadar degil defansif acida.

Bide Olcan konusunda, artik belirli bi yasa geldi. bence iyi futbolcu olamaz artik.

O bakarsan Cafercan, Türk futbolun en teknik oyuncularindan, biri harcandi gitti.. o zaman ona -10 verilmeli, hattaa 199,999999999

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Ayrica Aurelio'nun consistency oyunda 100!!! bu demekki her macta cok iyi oynacak!!! bu hic bir zaman olamaz.
    Consistency 20 = maclarin %80'inde tam performans ile oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Consistency 20 = maclarin %80'inde tam performans ile oynar.
    ama böyle oyuncular cok az ve aurelionun bunlardan biri olduguna inanmiyorum..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    ama böyle oyuncular cok az ve aurelionun bunlardan biri olduguna inanmiyorum..
    Aurelio maçların %80'inde oldukça iyi performans ortaya koyar emin ol..

Deivid çok fazla görünmedi ama ayağına gelen topları kaptırmadı harcamadı hep olumlu kullandı.. Onu demeye çalışmıştım..

Mesaj Yetkileri