Edu'nun konsantrasyon özelliği zaten düşük bu hatalar o özellikten kaynaklanıyor.. Ben oyunu açar açmaz satıyorum Edu'yu
Selçuk'ta da aynı özellik oldukça düşük seviyelerde olmalı..
Deivid'in çok az top kaptırdığını gözlemledim ve topu inanılmaz iyi sakladığını gördüm.. Kanoute bile bu kadar iyi saklayamıyordu..Lugano'nun da maça ne kadar iyi konsantre olduğunu hata yapmadığını gözlemledim.. Aurelio'nun hem hücumda hem savunmada oldukça etkili olduğunu, Kezman'ın topsuz alanda baya iyi olduğunu ancak son vuruşlarının biraz düşük olduğunu gördüm.. öyleki boş bir pozisyonda topu kalecinin kucağına attı.. Soldan gelen ortada topu ayağının içiyle berbat gönderdi kaleye.. Deivid'in kafa özelliğinin yüksek olması gerektiğinide gördük sanırım..Gökhan Gönül savunmada da oldukça etkiliydi.. Top kapması 9 dan 12-13 seviyelerine getirilebilir gibi sanki..
Alex ilk yarıda çok etkiliydi fakat sonra Alex'e baskı uygulayınca hücuma kalkamadığımızı farkettiler ikinci devrenin başında markaj uyguladılar Alex'e, zaman zaman markajı kırsada ilk yarıdaki kadar etkili olamadı Alex..