1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Fenerbahçe'nin favorite personneli bence değiştirilmeli oyundaki sıra
    Aziz yıldırım, tuncay, okocha, alex, oğuz, ümit özat, engin, aykut

Bence Aziz Yıldırım ve Tuncay'ın sıralamada yeri düşürülmeli Aziz Yıldırım'ı camia içinde seven olduğu kadar sevmeyen de var, Tuncay her ne kadar çok sevilse de herkesin içinde bir kırgınlık var bırakıp gittiği için...
    Engin ben kişisel olarak çok severim ama bence listede olmamalı çünkü o kadar da iz bırakan bir oyuncu değil
    Oğuz'a da özellikle oynadığı dönemde tapardım ama sonra yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük döneminden sonra eskisi kadar sevildiğini düşünmüorum...
    bence olması gereken

Okocha, aykut, alex, aziz Y., Tuncay, ümit özat...

tabi eklenmesi gerekenlerde olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Fenerbahçe'nin favorite personneli bence değiştirilmeli oyundaki sıra
    Aziz yıldırım, tuncay, okocha, alex, oğuz, ümit özat, engin, aykut

Bence Aziz Yıldırım ve Tuncay'ın sıralamada yeri düşürülmeli Aziz Yıldırım'ı camia içinde seven olduğu kadar sevmeyen de var, Tuncay her ne kadar çok sevilse de herkesin içinde bir kırgınlık var bırakıp gittiği için...
    Engin ben kişisel olarak çok severim ama bence listede olmamalı çünkü o kadar da iz bırakan bir oyuncu değil
    Oğuz'a da özellikle oynadığı dönemde tapardım ama sonra yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük döneminden sonra eskisi kadar sevildiğini düşünmüorum...
    bence olması gereken

Okocha, aykut, alex, aziz Y., Tuncay, ümit özat...

tabi eklenmesi gerekenlerde olabilir
    Engin yerine Rıdvan konulabilirdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Özellikle Gökhan Gönül hakkında bir kaç düşüncem var.

Son yamada Gökhan'ı istediğim seviyede göremedim. Oyunda pek iyi performans alamadım. Dribbling biraz yükseltilmesi bence, ayrıca Knocks Ball Past Opponent ppm'i varmıydı tam hatırlayamadım işe gelince foruma girdiğim için Bu PPM yoksa verilmeli..

Gökhan bizim tabirimizle sağından atıp solundan geçme hareketini çok deniyor ve iyi de yapıyor(iyi yapması tabii ki acceleration ve pace'ine bağlı ki oyundaki değerleri gerçekçi). PSV ve Sevilla maçında bunun denemelerini gördük. ayrıca kolay kolay yıkılmıyor ve çevik. balance ve agility en az 15 olmalı. staminası için aynı şeyi söyleyemem 70'ten sonra falan yorulmaya başlıyor.

Ayrıca Vederson biraz fazla iyi yapılmış bence özellikle dribbling ve crossing'inden biraz kırpılabilir. oyunda bu ikisi 15-16 civarı çıkıyor.
    Last edited by Kafkafxer : 21.Şubat.2008 at 13:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri