Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.
Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.
Yorumun için teşekkür ederim bu yılda yine sıkıntılar içindeyim umarım bu yıl avrupada kazandığım başarılarla ekonomimi düzelticem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sanada teşekkür ederim hoffenheima biraz önce baktım eduardoyu göremedim zaten eduyuda marsilya kapmış escuderoyuda alcak param yok yönetim bana 2 trilyon transfer bütçesi layık gördü
Transferler
Not: Ronaldoyu milan serbest bırakmıştı bende renklerime kattım henüz yaşıda genç sayılır katkı sağlıyacağından eminim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer Market
Sadece 7 milyara böyle yetenekli bir futbolcuyu transfer ettim 1-2 yıl deportivo B takımında kalıcak
Avrupa kupası göz önüne alındığında ezquero gibi bi futbolcu gerekiyodu bonservis ödemeden takımımıza katıldı
Hazırlık Maçı
![]()
Last edited by Addolorato : 17.Şubat.2008 at 11:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)