1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Deportivo Kariyerim

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Gercekten cok guzel bi kariyer oluyor, seneye ekonomik durumunu dahada duzeltmis olcan, aldigin oyuncular ise sana dogrudan katki yapacaklar.
    Yorumun için teşekkür ederim bu yılda yine sıkıntılar içindeyim umarım bu yıl avrupada kazandığım başarılarla ekonomimi düzelticem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post
    kariyer gayet güzel kardeşim.. sol kanat için alabilirsen hoffenheimden eduardo yu al çok mükemmel bi oyuncudur.. o olmazsa damian escudero olması lazım arjantinli genç yetenek onu alabilirsin.. eduardo ligi kaldırır ama escudero yu bilmiyorum denemedim hiç büyük liglerde.. ayrıca forvet için yine hoffenheimden edu ya bi bak sözleşmesi bitiyodu gitmediyse başka takıma onuda alabilirsin
    Yorumun için sanada teşekkür ederim hoffenheima biraz önce baktım eduardoyu göremedim zaten eduyuda marsilya kapmış escuderoyuda alcak param yok yönetim bana 2 trilyon transfer bütçesi layık gördü

Transferler

Not: Ronaldoyu milan serbest bırakmıştı bende renklerime kattım henüz yaşıda genç sayılır katkı sağlıyacağından eminim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market

Sadece 7 milyara böyle yetenekli bir futbolcuyu transfer ettim 1-2 yıl deportivo B takımında kalıcak

Avrupa kupası göz önüne alındığında ezquero gibi bi futbolcu gerekiyodu bonservis ödemeden takımımıza katıldı

Hazırlık Maçı
    Last edited by Addolorato : 17.Şubat.2008 at 11:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri