1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

16 sarı kartın 6 tanesi dün görüldü galiba.

Maçtan önceki tüm dileklerim yerine geldi Hem yendik hemde zevk veren bir futbol izledik.

Maçın kahramanları, Hakem, Edu, Tiyatrocu Sevillalılar.
    Edu maçtan öncede korktuğumuz hatayı yaptı yine kalemizi boş geçmedi ŞL'de 3 oldu galiba bu

Hakem için söyleyecek söz bulamıyorm, 2 penaltımız yendi ( Tüm yorumları okudum çarpma falan denmiş ama bariz elle oynama bence). Rezalet bir yönetim gösterdi sarı kart pozisyonlarıda hatalı davrandı. Sevillalı futbolcuların artis hareketlerine izin verdi. Hakem alman maçı izlerken ne ayak neo-nazi mi bu adam dedim

Sevillalı futbolcular hakkında söylenenleri duymuştumda bu kadar beklemiyordum. Yahu bu kadar sahtekar bir takım olmaz. Bu davranışı gösteren bir takımın 2 senedir UEFA kupasını almasını sindiremiyorum. Lehimize taç verilen bir pozisyonda zorla sarı kart verdirdiler hakeme yaaa.

Herşeye rağmen kazandık. Lüzumsuz ertem şener ve ilker yasininde dediği gibi 3 ihtimalden 2si bizim lehimize bu maçtan sonra turu geçeceğimize inanmaya başladım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    16 sarı kartın 6 tanesi dün görüldü galiba.

Herşeye rağmen kazandık. Lüzumsuz ertem şener ve ilker yasininde dediği gibi 3 ihtimalden 2si bizim lehimize bu maçtan sonra turu geçeceğimize inanmaya başladım.
    haklısın tabi eğer lüzümsuz lafını ben yanlış anlamdımsa
    bu arada edunun kale benim kale olduğu için bi problem yok lafına koptum

Mesaj Yetkileri