Edu'ya şuç buluyoruz; ama unutmamak gerek, asıl suç Volkan'ın. Orada Edu'ya topu bana bırak demesi lazımdı. Edu arkasını göremediği için topu uzaklaştırmak isterken gol oldu. Edu ne kadar şuçlu ise Volkan'da o kadar şuçludur.
Edu'ya şuç buluyoruz; ama unutmamak gerek, asıl suç Volkan'ın. Orada Edu'ya topu bana bırak demesi lazımdı. Edu arkasını göremediği için topu uzaklaştırmak isterken gol oldu. Edu ne kadar şuçlu ise Volkan'da o kadar şuçludur.
Bu maçla birlikte Uefa'dan toplam 12 milyon 290 bin euro gelir elde ettik.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Biz Hezimete Uğradık Umarım Fenerbahçe En iyi Şekilde Temsil Eder 2. Maçtada Türkiye'mizi ve Kendisini..
Şunu farkettim maç sırasında skoru 2-1 yapınca bana yine yetmedi 3 'ü istedim eskiden olsa bu skor yeterde arta bile diye düşünürdüm
Ben inanıyorum çünkü açıklamasını dinlerken açık açık Volkan'ı duymadım da demedi, Volkan bağırmadı da demedi. Bu tür maçlarda bazen iletişimde sorun olabiliyor gürültüden dolayı dedi. Volkan'ı koruyacağını sanmami korunması gereken biri varsa bu Edu'dur zaten.
Ayrıca golden sonra Volkan'ın anlık tepkisine bakarsak da bağırmış olabileceğini anlıyoruz. Bağırmamış olsa o kadar tepki göstermezdi neden müdahale ettin diye.
"YÜCE ATATÜRK"
hadi bu yalan, hadi bu dogru ama sen inanmak istemiyorsun ya da diretiyrosun.
Peki Trabzonu 3-2 yendigi macta, Trabzonun yedek kalecisi (saci bagli olan) Huseyin Cimsirin hatali geri pasinda Semihin araya girip kaleciyi calimlayip gol atmasindan sonraki roportajinda "huseyin abiye bagirdim verme diye ama beni duyamadi, sonra golden sonra kendisi de duyamadigini soyledi bana" demisti
besiktasi 2-1 yendiginde fener, hakemin dudugunu de duymamisti oyuncular, sadece gokhan ve yanindaki bir fenerli oyuncu isaret ediyodu, faul var diye.
gercek olan su ki, Fenerbahce stadyumu artik eski 1980li yillarin taraftar profilinde degil, besiktas ve galatasaray ve diger takimlarimiz hala arabesk taraftarlik yapiyorlar bence ulkemize has ve guzel birsey!
Rakibi baski altina alabiliyoruz, ama oyle bir stadda(sukru saracoglu) onde bir amigo ve bedava bilete olumune bagiracak taraftar guruplari yerine, ninesiyle dedesiyle torunlariyla gencecik cocuklariyla isden sonra sinema yerine Fenerbahce macina gideriz diyen fenerlisi galatasarayli besiktaslisi babasiyla maci izlerken 3 cekecek halleri yok degil mi o insanlarin (nineler, dedeler, bebeler...)
galatasaray ve besitkas yonetimleri de Aziz Yildirimin yolunda gidiyorlar, son care olarak artik ne yapsinlar!
yani diyorum ki, hele bi rakiplarin stadlari olsun ondan sonra bakariz carsi marsi ya da ultraslan falan oyle toplu halde gelebilecekler mi? yoksa is guc sahibi olupta maci Izlemeye gelen insanlar mi olacak, "tipki 5 senedir Fenerbahcede oldugu gibi!
anlamissinizdir umarim![]()