-
2. maça kadar bu galibiyet hep konuşulacak, maç 2-2 bitse bu kadar ses getirmezdi.
Maçtan önce 3-2 bitecek deseler üzülürdüm ama dün oynanan oyunu gördükten sonra, attığımız kadar kaçırdıklarımızı da gördükten sonra bu skora hiç üzülmüyorum.
Haftalardır Sevilla kanatlardan geliyor, hızlı geliyor konuşuldu durdu ama sonunda gördük ki Fenerbahçe de kanatlardan iyi gidiyor, onları durdurabiliyor. Bizi küçümseyen Jimenez, başkanları ve futbolcular daha beklesinler, 2. maçtan sonra görecekler asıl...
Batman artık kendini buldu, o futbolcu değiil, o bitmiş diyenlere inat gollerine devam ediyor. Uğur'u da çok beğendim, neden Uğur'u oynatıyor diyenlere cevabı sahada verdi Uğur.
Volkan da çok iyiydi, formunun zirvesinde bu aralar, umarım sakatlık falan olmaz. Alex hiçbirşey yapmadı diyoruz ama 2 asist yaptı, hele son golde şansla da olsa topu kaptırmadı ve güzel pasını Semih güzel bitirdi ve kazandık.
Sözün özü, kazandığımız için çok mutluyum, Sevilla kaybetmez diyenler yanıldığı için çok mutluyum, son 2 yılın UEFA şampiyonuna karşı böyle mücadele ettiğimiz için çok mutluyum ve bu oyunla deplasmanda da yenilsek bile gol atabileceğimizi düşündüğüm için mutluyum. Üstelik dün akşam diğer maçlarda oynadığımız gibi ahım şahım bir oyun da oynamadık.
Kısacası tur için umudum daha çok arttı, dün gece bize bu heyecanı, bu mutluluğu, bu gururu yaşattığım için teşekkürler FENERBAHÇE.
Mesaj Yetkileri