1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arkadasim isin zorr, finansal durumlarimiz iyi degil yane yildiz futbolculari ilk bastan elden cikarmaya bak bence yoksa zorla sattiriyolar. Gokdeniz, Umut ve Yattara gitmesi gerekir.

Takima taktik oturtmakta cok zor is, bi turlu islemiyo heleki dis saha maclarinda, cok kotu bi Trabzonspor var. Ben ligi 6ci bitirdim 8.0.2 de ve bunu buyuk basari olarak goruyorum cunku takima hic bir sistem oturmuyo.

Ama sen baskasindir belki insallah uzun soluklu bi kariyet olur seni basarili gormek isteriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Arkadasim isin zorr, finansal durumlarimiz iyi degil yane yildiz futbolculari ilk bastan elden cikarmaya bak bence yoksa zorla sattiriyolar. Gokdeniz, Umut ve Yattara gitmesi gerekir.

Takima taktik oturtmakta cok zor is, bi turlu islemiyo heleki dis saha maclarinda, cok kotu bi Trabzonspor var. Ben ligi 6ci bitirdim 8.0.2 de ve bunu buyuk basari olarak goruyorum cunku takima hic bir sistem oturmuyo.

Ama sen baskasindir belki insallah uzun soluklu bi kariyet olur seni basarili gormek isteriz.
    yönetimden ek transfer bütçesi istedim onlar ilk isteğim reddet ti ancak ikincsinde kabul ettiler 10 milyon dolar butcem vardı transferlerı yaptım bırazdan yazacam ve çokta iy başladık sezona
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Caretta Caretta View Post
    Dostum linkleri değilde ss'leri koysan daha çok ilgi çeker.Böyle olursa kimse takip etmez.

(galatasaray12) ikinizede ayrı ayrı yardımlarınız için tesekkur ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

intertoto kupasında ılk rakibimiz belli oldu

ilk maç deplasmandaydı zayıf rakip karşısında galibiyeti hedefliyoduk ançak umdumuz olmadı

ikinçi maçta kendi sahamızda kesinlikle galibiyetten emindik bu gerçekleşti ancak 1 gol atabildik maçın yıldızı rakibin kalecisiydi

daha sonra takıma bir kaç takviye yaptım

bu sezon bir hazırkıl maçı yaptım

ve intertotoda ikinci rakp de belli oldu aaB die bir klup

ilk maç deplasmandaydı

ikinci maçta güzeldi ve yine galip geldik

ve süper lig başlıyor

ilk maçımız ankarasporla avni akerde ankaraspor maça hızlı başladı penaltıdan buldujkları golle öne geötiler ama ikinci yarı fırtına gibi bir trabzonspor sahadaydı ikinci yarı 44 gol bulduk ve onlarda 1 gol buldu maçı 4.2 biz kazandık

maç öncesi taktiğim böyle ve bütümn sezon bu taktikle oynuyacagım

daha sonra uefa elemelrınde zrinjski die adının bnasıl okundunu anlamdığım bir takım çıktı
    ilk mac berabere bıtcek derken ayman 90. dk gol attı ve deplasmanda 1.0 galip bitirdik

DEVAMI GELECEK
    Last edited by Trabzonspor : 06.Mart.2008 at 10:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri