1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Karadeniz fırtınası türkiyeden sonra da avrupada esiyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gercekten guzel baslamisin, insallah boyle devam edersin. Finansa dikkat et soylim, hep zarar yapiyo Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Gercekten guzel baslamisin, insallah boyle devam edersin. Finansa dikkat et soylim, hep zarar yapiyo Trabzonspor
    evet ya takımın kasasına gıren para az ben bıde transfer butcesı istedim stad gelirleri artsa bilet fyatları az bu bilet fiyatları değişyormu blen varsa yazarsa sevinrim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    uefa da eleme macın 1.0ın rövanşında sahamızda lokomotin moskovayı ağırlıyacağız
    mac başladı iki takımda dengeli oyun sergiled ve ben macı 0.0 biteceği düşüncesindeydim ve kupaya veda ederiz diyordum ama 90dk da mehmet yıldız bir gol attı ve maçı uzatmalara taşıdı uzatmalar golsüz btti ve penaltılar da 4.3 yendik ve gruplara kaldık.

maçtan sonra uefa grupları belli oldu ve benm gruplarda rakiplere bakıldığında 3lük umudum var ama bakalım

kuralar çekldikten sonra lige dödük ve ilk maçımız oftaşlaydı maçı 2.0 kazandık mehmet yıldız iki gol attı

şimdik maç türkye kupasında lk grup maçımız konya deplasmanına gittk maç 1.1 sonuclandı

sıradaki rakip ligin iyi ekplernden manisa ilk yarıyı onde tamamladık rakbn kırmızı kart gormesiyle birazdaha rahatladık ve 2 .0 maçı kazandık yine mehmet yıldız sahnedeydi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sıradakı mac erteleme maçı olan bursaspor maçı bu mactan sonra 10 hafta sonunda oluşan lig tablosunuda koyacağım

zorlandıgımız bursaspor maçını 1.0 kazandık evimize mutlu döndük

10 hafta sonunda oluşan puan durumu

sıradakı maç yne deplasmanda denizlisporla maçı 5dk umutuun attığı golle 1.0 kazandık bu ara maçlarda hep tek gol atıp alıyoruz ama olsun 1.0 olsun bizim olsun hüseyinde kırmızı gordü bu maçta

Last edited by Trabzonspor : 07.Mart.2008 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri